alexsc 06.02.10, 18:14 zamiast zamówić od razu jak zobaczyłam to nie;/ potem wyjechałam bez dostepu do netu. wczoraj wchodze i oczywiście już wykupione! szlag mnie trafi zaraz. rozumiem ze na realne sklepy w de nie mam szans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Tchibo-szafka/szkatułka na biżuterię;/ 07.02.10, 11:11 chodzi o tą szafkę z drzwiami? widziałam w piątek w Krakowie, galeria krakowska. Podzwoń i spytaj czy gdzies sa, jesli tak to mogę kupic i wysłac Iza Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Tchibo-szafka/szkatułka na biżuterię;/ 07.02.10, 14:57 tiny.pl/hmkg9 a będziesz tam jeszcze? na stronie pl podali że produkt dostepny tylko w necie. na de nie ma tej adnotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc iberka 07.02.10, 15:39 nie moge się dodzwonić do krakowa. Jeśli byłabyś w galerii i mogłabyś mi tą szafkę kupić i wysłać to chętnie bym skorzystała. Bo nie wiem czy trafię na nią u nas Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: iberka 07.02.10, 15:51 sztućce też było że wykupione i sie wkurzylam, a za jakis czas sie znów normalnie pojawilo, zamowilam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: iberka 09.02.10, 12:23 na zakupy wybieram się jutro zatem jeśli tylko gdzieś znajde to kupię i wieczorem dam znać izs Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: iberka 09.02.10, 13:52 wiesz co nie kupuj jutro! w przyszłym tygodniu jest kuferek na bizu, nawet bardziej mi się podoba niz ta szafka. Więc sobie zamówię ten srebrny. sorry ze zawracałam ci głowe! Odpowiedz Link Zgłoś