ika_pop 18.02.10, 13:40 chciałabym kupić klocki dla 4-letniej dziewczynki,myślałam o lego ale czy duplo jeszcze warto czy lepiej inne, a może playmobil. błagam pomóżcie, może to być nawet większy zestaw, nigdy nie miała żadnych lego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: klocki dla 4-latki 18.02.10, 13:53 pewnie, że jest sens z Lego Duplo, zwłaszcza jak żadnych nie miała do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: klocki dla 4-latki 18.02.10, 14:13 Moja prawie 4 latka o wiele chętniej bawi się małymi zestawami Lego niż Duplo czy innymi odpowiadającymi wielkościowo duplo. Ale warto mieć różnej wielkości klocki- inne rzeczy się buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: klocki dla 4-latki 18.02.10, 15:02 Moja czterolatka najchętniej buduje z drewnianych klocków . Właściwie to non-stop coś buduje, dzień w dzień. Również lubi tworzyć różne dzieła z puzzli piankowych. Bardzo lubi klocki domek Hello Kitty, to też coś w rodzaju Lego Duplo, ale tu akurat mnie zmusza do budowania domu, a potem się nim bawi. Odpowiedz Link Zgłoś