nadia_12 31.03.10, 07:13 Ostatnio na allegro pojawiły się takie sandałki. Może ktoś wie która to kolekcja. Zastanawiam się nad kupnem tylko nie wiem czy wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacz2905 Re: Ecco - sandałki 31.03.10, 08:21 to jest model ecco jill sandal - sprzed 2-3 lat na pewno. czy wygodne niestety nie wiem, mam dla córki dopiero na to nadchodzące lato i się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_12 Re: Ecco - sandałki 31.03.10, 09:13 > to jest model ecco jill sandal - sprzed 2-3 lat na pewno. czy > wygodne niestety nie wiem, mam dla córki dopiero na to nadchodzące > lato i się okaże. A są leciutkie? Pytam bo cena jak na Ecco korzystna i zastanawiam się dlaczego. Czy może coś z nimi nie tak Na allegro pojawiło się dużo aukcji od 1zl bez ceny minimalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Ecco - sandałki 31.03.10, 09:20 moja córka miała tego typu sandałki - na takiej podeszwie i z taką samą wkładką, były wygodne i zgrabne, ale bardzo się zniszczyły - guma na czubkach się bardzo brzydko się pościerała. Odpowiedz Link Zgłoś
kika27 Re: Ecco - sandałki 31.03.10, 10:34 Też się zastanawiam nad ich kupnem. Tyle ze ja mam inny problem. Zastanawiam się nad rozmiarem ponieważ co aukcja to podają inna długość wkładki tego samego rozmiaru. Ciekawe z czego wynikają te rozbieżności. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Ecco - sandałki 31.03.10, 20:31 Może jedni liczą całą długość wkładki a inni od szwu do szwu. Miałam dla córki sandały na tej podeszwie i rozm. 28 miał całkowitą dł. wkładki 18,7 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: Ecco - sandałki 01.04.10, 08:24 My mieliśmy z podobnej serii sandałki w zeszłym roku, taka sama podeszwa i wkładka, plus takie zdobienia ale inny fason. Podeszwa jak na ecco wcale nie jest lekka, pomimo to były to ulubione sandałki córki w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyza2 Re: Ecco - sandałki 01.04.10, 08:33 Czy mi się zdaje czy te skandałki mają rzóżne kolory wysćiółki, jeden ciemniejszy drugi jaśniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: Ecco - sandałki 02.04.10, 15:30 A czy ktoś ma takie sandałki z tegorocznej kolekcji? Jak wygladaja na żywo? Czy są na wąską stópkę i jak wypada rozmiar , moze ktos ma porownaie z geoxami? Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: Ecco - sandałki 02.04.10, 16:12 persa1 napisała: > A czy ktoś ma takie sandałki z tegorocznej kolekcji? > Jak wygladaja na żywo? > Czy są na wąską stópkę i jak wypada rozmiar , moze ktos ma porownaie > z geoxami? > images38.fotosik.pl/275/0233f93c75ea7205.jpg" border="0" alt="> images38.fotosik.pl/275/0233f93c75ea7205.jpg"> NIE NADAJĄ SIĘ NA WĄSKĄ STÓPKĘ.MIERZYŁAM JE CÓRCE,KTÓRA TAKOWERZ STOPY POSIADA I WYGLĄDA W NICH JAK W BAMBOSZACH JAKICHŚ SĄ MASYWNE I WG.MNIE NIE WYGLĄDAJĄ ŁADNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: Ecco - sandałki 02.04.10, 18:19 O szkoda, już bylam zdecydowana, a tak to jeszcze troszke podumam a moze jakies polecicie ladne, praktyczne i wygodne sandalki. Jaakie macie na lato? Odpowiedz Link Zgłoś