Gość: Gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.10, 22:17 Dlaczego nie widać takich ciuszków jak są na reklamie która macie głównej stronie? Szkoda bo są super i reklama też świetna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: Sukienka s.Oliver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:31 Śliczna ta sukienka, właśnie czegoś takiego szukałam a więc szybciutko na zakupy do sklepu s.Olivera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Sukienka s.Oliver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 16:42 byłam w firmie s.Oliver na pierwszym rozeznaniu i sukienka bardzo ładna, na moje nieszczęście znalazłam u nich jeszcze jedną i mam dylemat, którą wybrać..., po świętach znów sie do nich wybiorę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: Sukienka s.Oliver IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.10, 21:09 To zależy na jaka okazję potrzebujesz tą sukienkę. Ja mogę potwierdzić dobra jakość ich ubrań- mama kilka i bardzo sobie chwalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werona Re: Sukienka s.Oliver IP: 87.204.40.* 16.04.10, 20:22 Bardzo ładna, mam nadzieję, że jeszcze będzie mój rozmiar, jakoś wkrótce będą albo już są wyprzedaże to może mi się uda ją kupić za bardziej atrakcyjną cenę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Sukienka s.Oliver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:27 Weszłam ostatnio do s.Oliver i mają promocje do końca kwietnia więc ta cena bedzie bardziej przyjazna bo sukienka naprawdę oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś