thymith 05.04.10, 19:57 Czy zamawialyscie moze kiedys przez sklep internetowy Tchibo szklo, typu kieliszki, szklanki? Dotarlo bez problemu czy byly jakies uszkodzenia? Bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Tchibo - dostawa szklo 05.04.10, 23:11 Zamawiałam porcelanę - doszła w calości, o dziwo, bo pakuja byle jak. Szklo chyba bałabym sie zamawiać - z drugiej strony, jak cos jest nie tak, bez problemu zwracaja pieniadze, równiez za przesylke zwrotna do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Tchibo - dostawa szklo 05.04.10, 23:34 zamawiałam szklanki, doszły w całości Odpowiedz Link Zgłoś
thymith Re: Tchibo - dostawa szklo 06.04.10, 11:20 Dziekuje bardzo za informacje. Wlasnie tez chce zamowic szklanki. Taka przesylke trzeba otworzyc przy listonoszu czy ew reklamacje uwzgledniaja bez wiekszych problemow? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tchibo - dostawa szklo 06.04.10, 11:52 Przesyłke mozna otworzyc przy listonoszu, tylko jesli taka usługa została dodatkowo opłacona przez nadawcę. W Tchibo nie ma takiej mozliwości. Jedynie jesli paczka przyjdzie uszj=kodzona, to otwierasz komisyjnie na poczcie i przyjmujesz lub nie. Pocieszeniem jest, ze w tchibo nie miałam dotąd problemów z reklamacją. Szkoda, ze nie ma opcji przesyłki kurierskiej Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Tchibo - dostawa szklo 06.04.10, 11:06 zamawiam od wielu lat i jeszcze nigdy ich przesyłka nie była uszkodzona (tchibo.de) szklanki, miski czy coś innego zawsze ma swoje opakowanie i to jest jeszcze w kartonie. Odpowiedz Link Zgłoś