dagusia_29 19.04.10, 21:50 Gdzie w necie można tanio i dobrze wywołać zdjęcia??? I jak wysyłacie zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuksu22 Re: Tanie zdjęcia 19.04.10, 22:07 Ja ostatnio skorzystałam z foto4u i byłam zadowolona. Wywołałam tam pierwszy raz więc nie wiem czy jakościowo zawsze jest dobrze. Obecnie cena za odbitkę 10x15 to 0,25zł. Zdjęcia odbierasz we wskazanym przez siebie punkcie (n do wyboru). www.foto4u.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
figamarta Re: Tanie zdjęcia 19.04.10, 22:25 Rossman, Fotojocker - bardzo dobre odbitki. Zawsze zamawiam online, a odbieram w sklepie. Robiłam tez u nich fotoksiazki - zawsze bez zarzutu. Ostatnio skusiła mnie cena w Auchanie, ale odbitki wyszly fatalnie. Moze to wina tego akurat labu, ale wiecej Auchanowi nie dam swoich fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: Tanie zdjęcia 20.04.10, 08:17 FOTOORIENT (nazwa użytkownika) na allegro, szybko, tanio, pobierasz prosty program do wysyłki zdjęć (elektronicznej) ostatnio wywoływałam u nich 500 sztuk za 122 zł. bodajże jakość odbitek świetna, zdjecia dobrze zapakowane. Odpowiedz Link Zgłoś