Dodaj do ulubionych

miasteczko Mamoko

28.04.10, 21:19
jak w temacie , czy macie taka ksiazkę dla dzieci? to raczej
nowośc , nigdzie w ksiegarni nie mogę dostać , są w necie ale nie
wiem dla jakiego to wieku?
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: miasteczko Mamoko 28.04.10, 21:51
      Dla jakiego wieku? To zawsze trudno określić. Ja bym obstawiała, że tak od 2 lat w górę (choć i pewnie młodszym się spodoba).
      Podejrzeć możesz sobie trochę tutaj:
      hipopotamstudio.pl/#/pl/portfolio/ksiazki/miasteczko_mamoko/
    • kammik Re: miasteczko Mamoko 28.04.10, 22:44
      Moja córka ma 16 miesięcy i Mamoko jest jedną z ulubionych książek. Im dziecko
      starsze, tym więcej dojrzy, można mu układać historyjki, może je samo wymyślać.
      IMHO jedna z najlepszych pozycji, jakie ostatnio wyszły.

Tutaj
      więcej opinii
    • asiaooo1 Re: miasteczko Mamoko 28.04.10, 22:58
      Świetna książka,bardzo uniwersalna dla dzieci w każdym wieku - sama chętnie przeglądam wink Mojej ponad dwulatce bardzo się podoba,ale my już wcześniej mieliśmy "Gdzie jest tort" - bardzo polecam,IMO jest bardziej przejrzysta (ma mniej wątków i czytelniejsze ilustracje) i dla młodszego dziecka bardziej się nadaje. Moje dziecko bardzo lubi obie te książki. Mamoko ma dużo więcej szczegółów i młodszemu dziecku może być trudniej odszukiwać bohaterów. Obie książki bardzo polecam. Pobudzają wyobraźnię, ćwiczą koncentrację uwagi i spostrzegawczość oraz rozwijają mowę. Oprócz tego to naprawdę świetna zabawa dla rodziców i dzieci,a czas spędzony wspólnie bezcennywink Za każdym razem "czyta" się je inaczej - nowa historia,nowi bohaterowie,nowe opowiadanie.
    • jagodziana Re: miasteczko Mamoko 29.04.10, 11:58
      tak przy okazji rozmowy o tego typu kasiakach polecam ksiazke "Gdzie
      jest moja siostra" Sven Nordqvist . Duzo ogladania, niesamowite
      rysunki. Polecila mi ja ksiegarka i jak dla moich dzieci ulubiona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka