jagodasoft2 01.06.10, 08:15 W OBI od wczoraj promocja na dużą huśtawkę z drabinką za 199zł. Kupiliśmy jest pożądanie wykonana, bale grube wymiary 300x1908205cm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tracey1 Re: Huśtawka z drabinką 01.06.10, 12:44 hej, wlasnie wczoraj mignela mi reklama tej hustawki w TV, i przyznam szczerze,ze jestem zainteresowana.. do obi mam dosc daleko, powiedz, jak wyglada kwestia transportu? jest to jakos tak zlozone zeby zmiescic w aucie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Huśtawka z drabinką 01.06.10, 13:57 Tak to wszystko jest w częściach, ładnie opakowane. Ale te bale i tak dlugie są więc do zwykłego samochodu raczej nie wejdzie. Mój tata odbierał takim małym dostawczym mercedesem (jak bus) i weszło bez problemu. Reklama jest też na stronie OBI w spotach reklamowych Z pewnością aby służyło dłużej trzeba to będzie jeszcze raz machnąć jakimś impregnatem, bo u nich ta warstwa jakaś cienka. U nas na ogrodzi stała jedna rozłożona. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: Huśtawka z drabinką 01.06.10, 18:08 Szukałam bezskutecznie na stronie Obi. Jeśli to możliwe proszę o linka. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Huśtawka z drabinką 01.06.10, 18:14 na stronce OBI na głównej stronie są spoty, ale dziś cos mi sie nie otwiera znalazłam na You tube youtube.com/watch?v=qSA5OOFimfw Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: Huśtawka z drabinką 01.06.10, 22:09 Dziękuję za linka. Piszesz, że twój tato transportował busikiem. Mamy do dyspozycji jedynie kombi. Czy możesz określić mniej więcej jak długie są te belki do transportu? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Huśtawka z drabinką 02.06.10, 08:23 Wg mojego taty max 280cm, ale na logikę myślę że głowny pal to będzie ten z huśtawką bez drabinki i będzie miał ok 250cm. najlepiej zadzwoń do Obi na ogród i niech Ci zmierzy najdłuższy element Odpowiedz Link Zgłoś
tracey1 Re: Huśtawka z drabinką 08.06.10, 07:51 Jagoda, dzieki za linka, kurcze nie wiem, czy nam sie zmiesci hustawka w aucie, no, moze jak zlozymy fotele z tylu... bo nie mamy jak przetransportowac jej do domu, a platny transport podnioslby jej cene (znaczaco.. bo mieszkamy za miastem..) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Huśtawka z drabinką 08.06.10, 08:22 Teraz to juz po ptakach bo promocja była chyba do 6 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś