puellae_2007 19.07.10, 10:00 mial ktoś z Was?chcemy kupić zimowe buty tej firmy dla synka, pasują jak ulał na jego wysokie podbicie. jaka jest ich jakoś?czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: buty Timberland dla dziecka 19.07.10, 10:27 Nie uzywaliśmy, ale firma jest dobra, więc chyba nie powinno byc problemów. Co prawda, niedawno wybieralismy dla córki buty do chodzenia po górach (a jesienia będą na codzień) i majac do wyboru decathlonowe Quechua i Timberlandy , córka stwierdziła, że woli te z Decathlona, bo sa wygodniejsze. I chociaż mnie i mężowi bardziej podobają sie Timberlandy, a różnica w cenie wynosiła tylko 10 zł, to co mielismy zrobić, wzięlismy te teoretycznie gorsze natomiast, jesli twojemu synkowi jest w Timberlandach wygodnie, nic mu nie przeszkadza, nie gniecie, to bierzcie, bo pewnie teraz jest na nie dobra cena A obiektywnie, to dobre buty. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-julii Re: buty Timberland dla dziecka 19.07.10, 10:42 Mamy trzewiki z nubuku i śniegowce tej firmy.Jedne i drugie pasują jako nieliczne na grube, o wyższym podbiciu stópki mojego synka.Śniegowce po zimie jak nowe,niestety już za małe.Z butów jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: buty Timberland dla dziecka 19.07.10, 19:56 syn ma skorzane trzewiczki i bardzo je lubi, sa super,nigdy nie narzekal zeby go cos obcieralo, tarlo itd, wrecz krzyczy zeby mu te butki zakladac jak akurat chce zalozyc inne Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: buty Timberland dla dziecka 19.07.10, 20:19 Też miałam dla syna skórzane zimowe za kostkę, dwie zimy przechodził i wyglądają jak nowe. Wg. mnie wysoka jakość, znacznie lepsze niż np.Quechua z Decathlonu. Zdecydowanie takich szukam, polecam też firmy columbia, ale chyba będą droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: buty Timberland dla dziecka 19.07.10, 21:24 W takim razie chyba się zdecyduję, buty kosztują 109 zł, co mocno mnie zaskoczyło, biorąc pod uwagę to, co czytam o ich jakości. Jutro wyprawa do sklepuMoże skusze się nawet na sandałki, bo znalazłam dla siebie w większym rozmiarze A wie może ktoś czy będą tam teraz jeszcze większe obniżki? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: buty Timberland dla dziecka 19.07.10, 21:41 mamy timberlandy i jestem bardzo zadowolona. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: buty Timberland dla dziecka 21.07.10, 00:52 mam te zalinkowane przez agni buty dla cory Sprawdzone msc temu w gorach, cora bardzo je lubila, swietnie dopasowuja sie do stopy, dobrze trzymaja noge w kostce. Noszone nos stop, w roznych warunkach rowniez w sporych deszcach, swietnie sie spiasaly, nie przemokly. W ogole sie nie zniszyly, a cora jak chlopak- kamyki kopala, szurala nimi itd. Jedyny ich minus, dosc istotny jednak to dosc niewygodne ich zakaldanie. Dla syna kupilsmy tez timberlandy rowniez fason gorski ale caly skorzany i te byly rownie fajne, i zdecydownie lepiej sie wkladaly. Takze ja polecam buty tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: buty Timberland dla dziecka 21.07.10, 10:13 ja mam te drugie wklejone przez agni, z żółtym, dla siebie Są genialne. Idealne na ostrą warszawską zimę, bo zawsze jest mi w nich ciepło, nie przepuszczają wody i spokojnie mogę w nich siedzieć w robocie - noga się nie poci Odpowiedz Link Zgłoś