Dodaj do ulubionych

Puzzle ubieranka 3 element.

13.09.10, 00:46
Witam. Szukam puzzli takich w drewnianym pudełku, które składają się z 3 elementów.
Jest to np miś, którego można ubierać, tzn, można mu wymienić głowę na inną, tułów i nogi.
Na allegro znalazłam tylko 3 szt.
Gdzie mogę coś takiego kupić??? Na allegro koszty przesyłki są dosyć wysokie. Czy ktoś widział w sklepach stacjonarnych takie puzzle??
Obserwuj wątek
    • bruy-ere Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 08:39
      W sklepach stacjonarnych z reguły ceny są wyższe niż na Allegro (nie mówiąc o zdecydowanie mniejszym wyborze wszystkiego), więc prawdopodobnie nie zaoszczędzisz kupując w zwykłym sklepie.
      Ja zawsze sprawdzam ceny sklepowe i na Allegro, i prawie w 100% przypadków Allegro nawet z przesyłką jest tańsze (ale oczywiście należy szukać dobrych cen, bo nie będąc czujnym i na Allegro można przepłacić).
      • agusia_h Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 08:57
        Są po marketach takie stoiska z zabawkami z drewna i tam można takie ubieranki dostać. We Wrocławiu np. w C.H. Bielany jest/było takie stoisko. Kupiłam tam taką pojedynczą ubierankę (jeden misio, a nie para), chyba za 8zł.

Ale od razu mówię, że te ubieranki bywają fatalnej jakości, ta moja to był kawałki sklejki niedokładnie wycięte z ponaklejanymi papierowymi obrazkami. Przy czym ten papier nie był taki błyszczący, porządny, tylko taka cienizna, błyskawicznie się to to zniszczyło, wyglądało kiepsko, co w połączeniu z niestarannym wykonaniem sprawiło, że wywaliłam dziadostwo ledwie parę tygodni po kupnie.
        • mawri Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 09:04
          pojawiaja sie co jakis czas w Lidlu,inne drewniane układanki również,sprawdzaj gazetkę w necie .w zeszłym tygodniu kupiła w Lidlu duze puzzle tekturowe 45 elementów , w te z misiami mam juz kupione na zapas.
          • sinceramente Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 09:35
            Też kupiłam te puzzle i niestety się zawiodłam. Po kilku ułożeniach na rogach kilku elementów zaczyna odklejać się obrazek. Są zdecydowanie gorszej jakości niż trefl czy inne marki.

Kupuję od czasu do czasu zabawki w lidlu i zazwyczaj jestem zadowolona, ale nie tym razem.
            • paulinad78 Re: Puzzle ubieranka 3 element. 14.09.10, 13:03
              latem kupiłam w smyku trzy częściowe puzle przebieranki (misie )firmy einchorn (jakoś tak) za około 20 zł
      • betimek Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 09:20
        Jeżeli jesteś z Warszawy, polecam sklep Nygus na Bródnie. Sama tam kupowałam, jakość bardzo dobra, a cena przystępna (nie pamiętam ile kosztował pojedynczy miś, ale nie zrujnowałam się nie niego wink)
        • styczniowka82 Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 09:44
          W sklepie stacjonarnym to nie wiem ale mój synek dostał taką układankę od babci z jakieś okazji, kuoiła to na rynku, układanka ma uż kilka lat i nic się z nią nie dzieje. Kosztowała około 10zł. Acha i to był pojedyńczy misiu.
          • agar2208 Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 10:16
            Byłam z synkiem w sklepie i tam były takie puzzle wystawione do zabawy dla dzieci. Znalazłam tylko jedne identyczne na allegro. Jakość wydaje się dobra, bo widziałam je właśnie na zywo (nie pomyślałam jednak, zeby zapytac się, gdzie były kupione). Cena an allegro za nie to ponad 30 zł. są to 2 misie do ubierania. Nie wiem właśnie, czy to drogo, czy nie. Same puzzle nie są drogie, tylko przesyłka.
            • ki-tty Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 10:32
              Ja kupiłam takiego misia w Carrefour za ok.9 zł.,mamy już ok.1,5 roku i nic się z nim nie dzieje mimo częstego używania.
        • mamawaw Re: Puzzle ubieranka 3 element. 13.09.10, 12:22
          Betimku sama miałam polecić ten sklepsmile
          • jagodasoft2 Re: Puzzle ubieranka 3 element. 14.09.10, 13:35
            Poszukaj w zabawkowych, takich zwykłych. Ja dziś byłam i pojedynczy miś kosztował 10 a potrójna rodzinka chyba 19
    • mariolkka Re: Puzzle ubieranka 3 element. 14.09.10, 13:48
      tu sobie zobacz jeden sprzedajacy ma kilka takich ukladanek

Układanki
      • majk-anet do autorki wątku 14.09.10, 13:58
        jeśli może to być rzecz używana to napisz do mnie, mam taki zestaw drewnianych misi z różnymi minami i ubrankami w drewnianym pudełku. Używany przez synka, mieszkam w W-wie.
    • bladyroz Re: Puzzle ubieranka 3 element. 14.09.10, 19:13
      Sprawdz dystrybutorów poltrade waletko. U mnie są ich 2 sklepy, w obu m.in. te misie

www.poltradewaletko.pl/zabawki_drewniane.php?cid=20
    • aoamok Re: Puzzle ubieranka 3 element. 15.09.10, 18:49
      sklep w Falenicy Świat dziecka - różne opcje i dużo innych układanek drewnianych puzlle klocki przestrzenne
      Carrefour też widziałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka