Dodaj do ulubionych

wózek dla psa

16.09.10, 20:16
właśnie znalazłam coś takiego na allegro.
allegro.pl/show_item.php?item=1231463449&apv_visits=1
To chyba wynalazek dla jakiś spasionych psów co by sie nie przemęczały a jednocześnie zażywały świeżego powietrza tongue_out I to jeszcze za 700 zl. Szczęka mi opadła smile
A może ktoś z Was ma taki wózek dla swojego pupilka

pozdr.
a_fikus
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: wózek dla psa 16.09.10, 20:21
      dla mnie taki widok to normalka w usa wiekszosc ludzi wozi swoich pupili w wozku smile i to nie jest wcale wynalazek dla spasionych smile
    • annaparzonka Re: wózek dla psa 16.09.10, 20:39
      W polsce to jeszcze nigdy nie widzialam psa w wozku ale w Danii gdzie mieszkam jest to popularne moze nie tak jak wozek z dzieckiem ale spotyka sie pieska w wozku... jak dla Mnie to glupowta jedna wielka bo pies chyba lubi pobiegac a posiedziec to moze sobie w domu.... i jeszcze 700zl
    • jagodasoft2 Re: wózek dla psa 16.09.10, 20:39
      Są rasy psów które bardo szybko się męczą np pekińczyki. Pies mojej siostry jeździ pod wózkiem jej córki
      • annaparzonka Re: wózek dla psa 16.09.10, 20:46
        no tak o tym nie pomyslalam, moja szwagierka ma yorka i ten tez jak tylko szykuja sie do wyjsca wskakuje do koszyka pod wozkiem
      • a_fikus Re: wózek dla psa 16.09.10, 21:03
        ja nie twierdzę że pies ma tylko chodzić ale co innego włożyć małego psa do koszyka a co innego wozić go dużym wózkiem, zwłaszcza kiedy jest zdrowy.
    • ju_mi Re: wózek dla psa 16.09.10, 21:31
      Jako włascicielka niemałego psa po paraliżu, operacji i żmudnej rehabilitacji jestem w stanie zrozumieć taki wynalazek...
      • monia2506 Re: wózek dla psa 17.09.10, 09:31
        Strasznie mi szkoda tych psów, ciekawe czy z butelki je karmią?
        Tez mam psa yorka i ubranko wkładam jak jest zimno bo często łapie infekcje ale zeby w sukineki ja ubierac to na glowe nie upadłam ale zeby kupowac wózek dla zdrowego psa to jest juz chore, przeciez kazdy pies chce sie wybiegac inna sprawa gdy pies jest chory albo po operacjiuncertain
    • pandziksa Re: wózek dla psa 18.09.10, 15:03
      Miałam ciekawą sytuację. Dziecko chciało pochodzić więc tatuś wziął synka wsadził uciekiniera w szelki bo ucieka a ja prowadziłam wózek. Nasz jamnik ma padaczkę i pech chciał, że dostał na ataku po drodze. Więc ja siup psa do wózka. Idzie babka z facetem - elemenciki jakieś pijane w sztok. OOO dziecko na smyczy big_grin Śmieją się. Potem OOO pies w wózku OOO Pewno rano stwierdziła, ze delirka ja dopadła big_grin big_grin big_grin
      Mój jamol zimą sam się pakuje pod wózek bo mu w łapki zimno.
      • paliwodaj Re: wózek dla psa 18.09.10, 15:40
        no , nie wiem czy to takie popularne w USA, bo ja pierwszy raz owo cudo zobaczylam na tej aukcji allegro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka