18_lipcowa1 20.09.10, 19:46 nie wiem jak inne rozmiary ale pieluchomajtki Active Girl i Active Boy są za 44 zł. Dziś kupiłam 1 raz, rozmiar 9-14 i są dość fajne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kina82 Re: Rossman- promocja Pampersów 20.09.10, 23:44 mucios gracias za info, ja kupuję regularnie (tylko, że boy) bo babcia innych nie umie założyć a młody większośc dnia z babcią, a moje zapasy już wyszły, tak więc czas uzupełnić. To dobra cena. A czy to dobre pieluchy? Ja wolę zwykłe, wg mnie bardziej chłonne i mi łatwiej założyć bo nie muszę całego dziecka rozbierać, a do pielucho majtek, tak jak do zwyklych majtek trzeba dziecko rozdziać do goła. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Rossman- promocja Pampersów 21.09.10, 08:11 U nas pieluchomajtki w nocy przesiąkają. Zwykłe wytrzymują. No i mamy problem z rozmiarówką. Z 4-rek rowek w dupci wystaje, bo młody jest wysoki. Zaś 5-tki spadają całkiem bo jest chudziną. Mamy i takie i takie. W dzień nawet ujdą, ale bez rewelacji. Ja kupowałam ostatnio po 40 zł .. w Realu czy gdzieś.. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Rossman- promocja Pampersów 21.09.10, 09:20 ja używałam pieluchomajtek bo wydawało mi się, że wprowadzę młodego do odpieluchowania... i to chyba był mój podstawowy błąd, dzieciak był zdezorientowany, że są majtki pamkowe i majtki materiałowe... długo nam poszło z nauką... teraz ma na noc, ale zwykłe pampersy. Jeśli chodzi o nasiąkanie to zgadzam się u nas też majtkowe w nocy (wcześniej oczywiście) nie zdawały egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Rossman- promocja Pampersów 21.09.10, 08:27 W Lidlu widziałam Pampersy różne rozmiary 39,99zł JumboPack + chusteczki Pampers gratis. Odpowiedz Link Zgłoś