Dodaj do ulubionych

łóżeczko ikea - ratunku

22.09.10, 14:03
Dziewczyny,

chce przeprowadzic moja mlodsza corke do pokoju starszej, ale w zwiazku z tym chce jej kupic takie samo lozeczko jak ma starsza. Chodzi o ikea'owe Hensvik.
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89829082
No i klops jest taki, ze w Krakowie w ikea nie ma go juz od conajmniej 3 miesiecy. W zeszlym tygodniu wybralam sie nawet do Katowic specjalnie - ale gdy przyjechalam to okazalo sie, ze wlasnie sprzedano ostatnie.
A teraz sprawdzam w pozostalych sklepach i okazuje sie, ze sa jedynie w Warszawie - Targowek (1 sztuka) i w Gdańsku (6 sztuk).
I co teraz mam zrobic? Na allegro ostatnio mi przeszlo uzywane takie lozeczko kolo nosa, nie udalo mi sie go kupic....Nawet rss zalozylam sobie na kategorie meble dzieciece ikea...i nic sie nie pojawia....
k.
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: łóżeczko ikea - ratunku 22.09.10, 14:07
      Pozostaje chyba poprosić kogos z Gdanska albo Wawy o zakup i przeslanie na Twój koszt... Wyjdzie drożej, ale przynajmniej będziesz mieć łózko.

--Ratujmy malutką Kalinkę! Potrzebne są pieniądze na leczenie retinoblastomy - groźnego nowotworu oczu. Więcej na stronie www.kalinajanowska.pl

Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wku...eni?
      Jonasz Kofta
      • agni71 Re: łóżeczko ikea - ratunku 22.09.10, 14:28
        Niektórzy sprzedawcy z Allegro (sprzedający nowe rzeczy z IKEi) wystawiaja potrzebne rzeczy na zamówienie. Moze spróbuj znależc takiego sprzedawce z miasta, gdzie łóżeczka są dostępne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka