ivi21 07.10.10, 17:34 HEj, Wiecie gdzie można kupić (jakiej firmy) rajstopki dla malucha które nie mają tych strasznych ciasnych gumek na górze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walasia1 Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 07.10.10, 18:09 Nie wiem jaką wagę ma Twoje dziecko, ale może masz pulpecika Miękkie i delikatne gumki maja rajstopy z Tesco. Ja mam chudzinę i nie mam problemu z ciasnymi gumkami, raczej był problem przy skarpetkach. Może próbuj rozmiar większe. Odpowiedz Link Zgłoś
pollla Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 07.10.10, 18:10 Wg mnie najlepsze są rajstopy Wola (polskie). Do kupienia w każdym markecie Auchan, czy Carrefour. Dobrej jakości są te z H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
zosikizuzik Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 07.10.10, 18:46 Zdecydowanie polskie WOLA. Odpowiedz Link Zgłoś
merci77 Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 07.10.10, 18:52 ja polecam Yorker albo Wiola wlasnie,ale wiekszosc yorker mamy i nie uciskaja w ogole.Ja na allegro kupowałam.W sklepie u mnie byly drozsze,wiec przy kilku parach wychodziło taniej z przesyłka nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Wola, Gatta 07.10.10, 20:42 Tych dwóch firm znam i polecam-praktycznie się od siebie nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka395 Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 07.10.10, 20:58 Wola i w Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 08.10.10, 00:15 A ja korzystając z okazji chciałabym się zapytać gdzie dostać rajstopki bardziej obcisłe w talii... Młoda jest szczupła i wszystkie rajstopki jakieś luźne są (o spodniach już nie wspomnę, ale na to mamy paski)... Odpowiedz Link Zgłoś
julek_i_ja Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 08.10.10, 09:27 Yorker, nieobciskające, ładne i dobrej jakości. Kupowałam na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
merci77 yorker,tez są antyposlizgowe 08.10.10, 09:32 zapomniałam dodac,jesli ktoras takich poszukuje,tej firmy sa tez antyposlizgowe,frotte,ogolnie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 08.10.10, 15:16 Ja kupowałam na allegro i w outlecie gatta. Wystarczy wybierać takie ze ściągaczem, a nie na gumce. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_matysia Re: Nieobciskujące rajstopki dla niemowlaka...??? 08.10.10, 15:20 marks & spencer Odpowiedz Link Zgłoś