mmagam 09.10.10, 19:14 Kobietki, czy któraś orientuje się, czy mają wybór w butach zimowych dla dziewczynki, rozmiar 31-32? Mam dość daleko i nie wiem czy warto się fatygować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 09.10.10, 20:27 proponuję zadzwonić, bo tam jednak dużo ludzi przyjeżdża, zwlaszcza, ze w piątek były wyprzedaże. Z tego co pamiętam zwykle w czwartki mają dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagam Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 09.10.10, 20:47 Niestety, cały dzień dzwonię ale bez skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 09.10.10, 20:49 Tam się nie da dodzwonić próbowałam nieraz-jak mi się uda to jutro pojadę i wtedy się odezwę ok? Odpowiedz Link Zgłoś
grocholica Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 11.10.10, 12:20 Ja nie bardzo coś widziałam w tym rozmiarze, w piątek właśnie pod koniec tej nocnej wyprzedaży. Dodatkowo nie mieli żadnych zniżek, a ceny ok 250 -300 złotych wydały mi się wcale nie takie konkurencyjne wobec regularnego sklepu. Jakoś kiedyś w Jankach miałam wrażenie, że te outletowe ceny są korzystniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aklekotka Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 09.10.10, 21:05 Ja byłam dziś. Nie wiem jak większe rozmiary, ale w rozmiarze 29 nie było ani półbutów, ani kozaków dla mojej córki. Było kilka 30. Ludzi tłum. Podobnie w Factory Odpowiedz Link Zgłoś
kontra24 Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 10.10.10, 15:58 Byłam wczoraj.Niestety pustki po piątkowych wyprzedażach.Chociaż w Ecco akutrat przecen nie było ludzie i tak się rzucili. Ekspedientka mówiła,że najlepiej przyjechać czwartek/piątek, będzie dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 10.10.10, 16:52 A mi dziś powiedziała ekspedientka że teraz mają dostawy we wtorki i najlepiej przyjechać w środę. Były pojedyńcze sztuki zimówek po ok 200-250zł w zależności od romiaru. Wg pani mają przyjść następne zimowe buty w podobnych cenach. ja w końcu kupiłam w Trespass zimówki wciągane, takie śniegowce za 169 i nie będę już polować na ecco Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 10.10.10, 22:10 A czy orientuje się ktoś, czy w Fashion House w Piasecznie lub w Factory Ursus są jakieś buty ecco jesienne dla chłopców rozmiar 29, bo nie wiem czy jest sens jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
aklekotka Re: Piaseczno Fashion Hause - ECCO 10.10.10, 22:36 W Piasecznie są- były w sobotę. Pani wyjęła z magazynu 2 pary, które mocno naciągając mogłyby być tzw. "unisex", ale zdecydowanie bardziej podchodziły pod chłopięce. Byc może typowo chłopięcych było więcej w tym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś