Dodaj do ulubionych

trampolina

18.10.10, 09:41
Witam,
proszę o pomoc. Nie wiem jaką trampolinę kupić dla moich dwóch pociech i ewentualnie dla nas (rodziców). Zastanwaiam się nad:
1) średnica 366 cm
2) średnica 400 cm
3) średnica 430 cm.
Czy ktoś z Was posiada tą największą z w/w? Czy nie jest ona za wielka?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Re: trampolina 18.10.10, 09:44
      my mamy 3.6m i jest wystarczajaca. Siatka zabezpieczajaca obowiazkowo,, bez tego nie ma mowy o skakaniu!
    • tijgertje Re: trampolina 18.10.10, 09:55
      Jak masz miejsce, to kupilabym najwieksza (koniecznie z siatka). Jest duza, ale dzieki temu bezpieczniejsza, jesli wiecej niz jedna osoba chce na nia wejsc. Pamietaj, ze im wiekjsza trampolina, tym wieksza ma tez dopuszczalna wage. Kumpela ma 4,5m i nikt by sie nie obrazil za jeszcze wiekszawink na wiekszych trampolinach plynniej odrzucawink Na niedalekim placu zabaw maja szesciometrowa, to dopiero rajsmile Ja mam "tylko"3,95.
      • lexis_2005 Re: trampolina 18.10.10, 10:15
        Dziękuję!!
        • fafarafa2 Re: trampolina 18.10.10, 12:32
          Nie polecam kupowania najtańszych trampolin później są z nimi problemy.
          Stawiałbym raczej na sprawdzone firmy od lat handlujące tym sprzętem.
          Polecam trampoliny firmy Gofit:

SPRAWDŹ
          • meg.123 Re: trampolina 18.10.10, 14:30
            My mamy tą
            allegro.pl/totalna-wyprzedaz-trampolina-z-siatka-244-cm-8ft-i1262354760.html
            jestem bardzo zadowolona.
            Nie jest taka wysoka jak na zdjęciu i nie dosłano nam drabinki ale syn 3l wskakuje bez problemu od ziemi do 'wejścia" jest 60cm więc nawet młodsze dziecko szybko opanuje wejście.

I polecam tą z napisem pośrodku "TWOJA SIŁOWNIA"
            Jak dobrze pamiętam to jest ona do 140kg więc ja z synem bądź mąż synem możemy szaleć do woli.
            • ata-07 Re: trampolina 19.10.10, 12:08
              Moja znajoma ma dużą i nie jest zadowolona bardzo,bo zajmuje jej pół podwórka. A na zime do domu może byc i 100 cm wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka