Dodaj do ulubionych

Bodziaki Early Days

02.11.10, 09:49
Młody nosi bodziaki ED. Ma ich całą masę i widzę że mimo iż opakowanie wygląda tak samo to różnią się jakościa...... Kupiłam np z samoichodami i sa grube i super oraz takie ze słoniami i są do niczego po dwóch praniach. O co chodzi? To ta sama seria niby rozmiar itp...
Obserwuj wątek
    • loganmylove Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 09:57
      Sprawdź na metce gdzie są szyte-np w h&m zauwazyłam, że rajstopy z Włoch są większe niż z Koreismile
    • mooi1 Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 10:08
      To samo zauważyłam. Filip nosi body Early Days- mam wielopak kolorowych (są super), natomiast jak kupiłam białe z nadrukiem (taka morska tematyka czy coś) to są do niczego...
      • mmala6 Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 10:12
        a co oznacza, że są do niczego, bo ja mam trzypak właśnie białe ze słonikami, białe z gwiazdkami i niebieski z czymś tam i dla mnie body jak body. Nie wyciąga się i nie defasonuje po praniu. Nie mam porównania do tych kolorowych no ale mam porównanie do innych bodziaków. I są normalne.
        • mikaaan Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 10:18
          Miałam kolorowe i były ok.
          Te białe z nadrukiem (z 7-paka) po założeniu zwisają prawie do pępka sad
        • tempera_tura Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 10:18
          Moje jedne i drugie sa białe wiec to nie kwestia koloru. Te lepsza są grubsze i lepiej trzymają fason. Zauważyłam to dopiero jak zaczęłam uzywać tych lepszych bo wczesniej te gorsze wydawały mi sie spoko.
          • tempera_tura Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 10:19
            Wszystkie to 7 paki. Niestety na 4 sztuki tylko 1 jest ta "lepsza"
    • moni_ka30 Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 13:40
      Moj caly okres "bodziakowy" przelatal w tych bodach (tylko przed narodzinami i krotko po, mialam faze na nexta) i nigdy nie mialam zastrzezen. Nic mi sie nie rozwleklo. Moze jakas partia lipna sie trafila.
      • clonek13 Re: Bodziaki Early Days 02.11.10, 16:30
        biale z jakas aplikacja naklejka, sa tzw `basic` i sa tanie ,czesto ciensze i po praniu brzydkie, natomiast mialam early days kolorowe (troszeczke drozsze tylko) albo paseczki,gwiazdki, pakowane po 3szt lub 7szt z Primarka i jestem bardzo zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka