Dodaj do ulubionych

Śpiwór do wózka

05.11.10, 11:49
Zastanawiam sie nad zakupem spiworka do wozka- teraz do gondoli a potem do spacerowki-i ciekawa jestem czy to sie w praktyce sprawdza?czy maluchowi po prostu nie jest za goraco-kombinezon + spiworek. Chcielam kupic spiwor dedykowany do mojego wozka Roan Marita-sa w tych samych kolorach co wozek wiec do spacerowki pasujesmileUzywacie takich spiworkow???
Obserwuj wątek
    • boo-boo Re: Śpiwór do wózka 05.11.10, 12:02
      Jak to mówią- albo rybki albo akwarium wink
      Albo śpiworek albo kombinezon- w dwóch na raz dzieciaka zagotujesz i po co?
      Przemyśl i wybierz opcję która najbardziej ci odpowiada.
      Mój kombinezonu nie ma- w ma taki śpiworek i nawet jak go w spacerówce używam to nie zakładam mu pod spód mega grubych ubrań.
      Z dwojga złego wolałabym go przeziębić niż przegrzać.
      Osobiście uważam,że śpiworek jest wygodniejszy i dla mnie i dla małego.
    • zuza-nka88 Re: Śpiwór do wózka 05.11.10, 16:39
      ja tez mam spiworek i jak na razie jestem zadowolona corcie ubieram w kurteczke i zapinam w spiworku uzywamy go tez w foteliku co jest o tyle praktyczne ze mozna odpiac calosc i dziecko sie nie przegrzeje co ostatnio zdarzylo mi sie kiedy mialam corcie ubrana w kombinezon w dodatku bez przykrycia
    • lidek0 Re: Śpiwór do wózka 05.11.10, 20:03
      Polecam , tylko kup jak największy, to potem maluch ma do sanek, my używaliśmy jak nasz synek miał 3 latka właśnie do sanek
    • memphis90 Re: Śpiwór do wózka 05.11.10, 21:58
      Jak w Zakopanem jeździłam sobie zimą bryczką- w portkach i przykryta baranicą- to zawsze mi tyłek marzł aż do bólu. Więc zimą moje dzieci mają i kombinezon, i śpiwór/kocyk. Jak się siedzi, to d... marznie i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka