Dodaj do ulubionych

Klocki Hello Kity a Duplo?

07.11.10, 15:40
Macie dziewczyny jakieś doświadczenie z tymi klockami, czy naprawdę są kompatybilne z Duplo? A jak z ich jakością?
Obserwuj wątek
    • donkaczka Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 15:44
      sa kompatybilne, jakosc taka sobie, maja malowane elementy, ktore sie szybko starly - podarowalam je corce kolezanki niecaly miesiac temu, kitty i inne figurki sa juz odrapane, a klocki zeby bylu kolorowe trzeba pooklejac, a naklejki tez sa umiarkowanie trwale
    • aga_tka81 Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 21:17
      My mamy takie
      https://www.brykacze.pl/bryk/57011a.jpg
      https://www.ekiddies.nl/prod_images/kitty_8654.jpg
      Nie wiem czy o takie ci chodziło
      Dla nas bardzo fajne, nie mogę się odnieść do duplo bo ich nie mamy
      W pudełku są naklejki które trzeba przykleić na klocki
      Jakość dla mnie wykonania dobra nic nam się nie obdrapało, wiadomo, że naklejki na klockach mogą się zużyć.
      • marzenek3 Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 21:43
        Mamy od roku. Jakość dobra. Trzymam w pudełku razem z duplo. Trudno odróżnić które są które. Łączą sie bardzo dobrze
        • frestre marzenek3 07.11.10, 22:51
          hej
          czy te tory łączą się z torami duplo? to by mi pasowało smile)))
          • marzenek3 Re: marzenek3 10.11.10, 14:52
            My mamy domek, nie ma torów, ale myśle, że bez problemu sie połączą.
      • alkara Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 08.11.10, 14:23
        Właśnie o lodziarnie mi chodziło smile
        Duplo mamy pokaźną kolekcję a lodziarnia taka typowo dziewczyńska jest i była by fajnym uzupełnieniem domku Duplo smile No i młoda aktualnie ma etap na hello kity więc byłby prezent trafiony.
        • donkaczka Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 08.11.10, 17:57
          ja o lodziarni pisalam wlasnie
          "nasza" kitty jest odrapana, normalne figurki duplo zyja dlugie lata bez uszczerbku, wiec widac roznice jakosci, ale sadze ze ilosc radosci dziecka niweluje te braki smile
    • frestre Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 23:04
      nie śmiejcie się, ale taki zestaw chętnie kupię dla synka (2,9) -megafana pociągów
      bo są kolorowe, mają elementy domku (np drzwi, których nie mamy wink, tory (mam nadzieję, że pasują do duplo, jixin?)

czy można kupić poza allegro (koszt ok 150-160zł) ?
      • majatusia Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 08.11.10, 00:05
        Obawiam się iż jak tylko twój syn pójdzie do przedszkola to zostanie uświadomiony ze wszytko co różowe jest "dziewczyńskie" i wstyd nosić lub tym sie bawić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka