alkara 07.11.10, 15:40 Macie dziewczyny jakieś doświadczenie z tymi klockami, czy naprawdę są kompatybilne z Duplo? A jak z ich jakością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 15:44 sa kompatybilne, jakosc taka sobie, maja malowane elementy, ktore sie szybko starly - podarowalam je corce kolezanki niecaly miesiac temu, kitty i inne figurki sa juz odrapane, a klocki zeby bylu kolorowe trzeba pooklejac, a naklejki tez sa umiarkowanie trwale Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 21:17 My mamy takie Nie wiem czy o takie ci chodziło Dla nas bardzo fajne, nie mogę się odnieść do duplo bo ich nie mamy W pudełku są naklejki które trzeba przykleić na klocki Jakość dla mnie wykonania dobra nic nam się nie obdrapało, wiadomo, że naklejki na klockach mogą się zużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenek3 Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 21:43 Mamy od roku. Jakość dobra. Trzymam w pudełku razem z duplo. Trudno odróżnić które są które. Łączą sie bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
frestre marzenek3 07.11.10, 22:51 hej czy te tory łączą się z torami duplo? to by mi pasowało ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenek3 Re: marzenek3 10.11.10, 14:52 My mamy domek, nie ma torów, ale myśle, że bez problemu sie połączą. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 08.11.10, 14:23 Właśnie o lodziarnie mi chodziło Duplo mamy pokaźną kolekcję a lodziarnia taka typowo dziewczyńska jest i była by fajnym uzupełnieniem domku Duplo No i młoda aktualnie ma etap na hello kity więc byłby prezent trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 08.11.10, 17:57 ja o lodziarni pisalam wlasnie "nasza" kitty jest odrapana, normalne figurki duplo zyja dlugie lata bez uszczerbku, wiec widac roznice jakosci, ale sadze ze ilosc radosci dziecka niweluje te braki Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 07.11.10, 23:04 nie śmiejcie się, ale taki zestaw chętnie kupię dla synka (2,9) -megafana pociągów bo są kolorowe, mają elementy domku (np drzwi, których nie mamy , tory (mam nadzieję, że pasują do duplo, jixin?) czy można kupić poza allegro (koszt ok 150-160zł) ? Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Klocki Hello Kity a Duplo? 08.11.10, 00:05 Obawiam się iż jak tylko twój syn pójdzie do przedszkola to zostanie uświadomiony ze wszytko co różowe jest "dziewczyńskie" i wstyd nosić lub tym sie bawić. Odpowiedz Link Zgłoś