Dodaj do ulubionych

Robot Robactor ???

10.11.10, 10:49
Witam,
7 letni syn śni o tym robocie, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat jego funkcjomalności oraz przedziału wiekowego, dla którego jest przeznaczony.
Mma troje dzieci i staram się spełnić marzenia z listu do świętego Mikołaja. Chciałabym jednak uniknąć kupienia zabawki, która po chwili się nie nadaje do zabawy!
A może jakiś inny robot zdalnie sterowany w rozsądnej cenie?
Będę wdzięczna za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • melimej Re: Robot Robactor ??? 15.11.10, 12:10
      upsmile
      Może jedank ktoś coś podpowiesmile
      Przeszukałam wyszukiwrkę i nie znalazłam nic,

Pozdrawiam
      Meli
    • damakama Re: Robot Robactor ??? 15.11.10, 12:30
      Roboactor?
      Też mam siedmiolatka - syn robotem zachwycony - zabawa fajna, rzeczywiście potrafi to co w opisie - na pierwsze spotkanie z robotyką jest ok (jako rozwinięcie polecam robota z Lego - możliwość programowania). Obsługa nie jest skomplikowana - syn opanował w kilka chwil. Polecam. Tylko uwaga - jest dość delikatnej konstrukcji - więc ostrożnie smile
      • melimej Re: Robot Robactor ??? 15.11.10, 16:35
        Tak, ponownie literówkasmile
        Dziękuję bardzo.
        Obawiam sie właśnie delikatności (szczególnie ze względu na młodsze rodzeństwo, przez przypadek mogą szybko uszkodzić)

allegro.pl/lego-8547-robot-mindstorm-nxt-2-0-kurier-poznan-i1317652521.html
        czy proponowany robot z lego to ten???? czy innysmile

pozdr
        Meli
        • damakama Re: Robot Robactor ??? 15.11.10, 18:57
          tak ten smile
          ale to już prawie profesjonalny robot - jeżeli tata również zainteresowany tematem - to może być wspaniały prezent dla obydwu wink - jak wspominałam ma możliwość programowania - ja sama bawię się nim doskonale - ale to ze względów zawodowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka