Dodaj do ulubionych

kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro

10.11.10, 13:08
Właśnie znalazłam i wiem że moje dziecko byłoby zachwycone....Czy ktoś miał i czy faktycznie fajne.Czy można gdzieś zamówić w Polsce?Nie mam niestety karty kredytowej i zakupy za granicą trudne są dla mnie....
Obserwuj wątek
    • dammma Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 14:00
      Moja córcia tez poprosiła w liście o tego psa a ma już 8-lat i nie wiem, co zrobić. Jak gdzieś znajdziesz w dobrej cenie, to napisz proszę. Nie zawsze musisz mieć kartę kredytową do zakupów zagranicą-czasem wystarczy zwykła np visa debetowa. Czytałam na jakiejś strone pozytywne opinie.
    • oliwia5000 Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 14:26
      w tamtym roku takie kucyki ( nie wiem czy tej firmy) byly w auchan za 1100 zl a pieski widzialam na allegro za ok 500 czy 600 zl
      • oliwia5000 Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 14:41
        na allegro pieski sa po 560 zl
        • dammma Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 15:19
          czasem można było kupić ok. 300. Tylko te pieski głośny mają mechanizm
          • szpulakasia Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 16:31
            na allegro są pieski za 560 to wiem ale myslałam że je najpierw obejrzę...Te kucyki faktycznie mogłyby kosztować jakies 1100 bo widziałam za jakieś 300 dol.Moja córka ma 7 lat ale wiem że to byłaby bardzo wyczekana zabawka...Moje dziecko właściwie tylko koniami i zwierzątkami się bawi...nie mamy żadnych LPS ani innych tego rodzaju gadżetów...w sumie to moglibysmy się zebrać całą rodziną i kupiłabym....nie ukrywam że wolałabym konia tym bardziej że córka jeździ konno i wiem że to byłaby duża frajda dla niej.Na razie mamy od 5 lat kucyka na biegunach i CODZIENNIE się nim bawi od tych 5 lat.....więc przynajmiej wiem ze nie byłyby to wyrzucone pieniądze.Pies też jest fajny więc w razie czego kupię psa....Więc gdyby ktoś widział na żywo to proszę napiszcie...
    • zar.hm Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 17:13
      Mamy kucyka. Córka dostała go juz kilka lat temu. Do dzis dnia jest w ciągłym użytku. Może dlatego ,że córka od 2 roku życia jezdzi na konikach. Jest ich wielka fanka.
      Konika przywiózł nam znajomy z Belgii, kosztował cos ok.900 zł.
      Ja butterscotcha polecam.
    • manna_poranna Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 17:45
      kucyk- allegro.pl/nowosc-duzy-kon-interaktywny-furreal-i1315613638.html
      • szpulakasia Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 10.11.10, 21:20
        facet wystawił teraz bo napisałam do niego czy nie ,ma koników....
        • dammma Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 12.11.10, 13:33
          to cena z października-moim zdaniem lepiej szukać okazji i kupić na dzień dziecka na przykład

allegro.pl/interaktywny-duzy-pies-furreal-biscuit-i1276410995.html
    • ju_mi Re: kucyk butterscotch lub pies biscuit hasbro 12.11.10, 13:43
      Na Amazon.co.uk znalazłam i psa i konia. Jest też mniejsza i tańsza wersja konika. Z darmową przesyłką do PL kosztuje 31,14GBP (ok. 150zł):
      www.amazon.co.uk/Love-Ponies-Honey-Baby-Pony/dp/B001C9SVEU/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1289565596&sr=1-2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka