Dodaj do ulubionych

Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!!

07.04.04, 17:36
Drogie emamy...widze ze niektore z Was to ekspertki od wozkow,zatem prosze
doradzcie mi:jeki wozek aby:byl spacerowką
rozkladany do spanka
dlugi podnozek aby nozki nie dyndaly
przekadana raczka
budka
skladany mozliwie do najmniejszych rozmiarow
duzy kosz na zakupy
moze wymagam za duzo na raz ? czy wogole taki jest ???
prosze o porade....Grazka.
Obserwuj wątek
    • mamami Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 07.04.04, 18:16
      To może Peg Perego Venezia. Lekki, rączka się przekłada, rozkładany całkiem na
      płasko.
      Tu go możesz zobaczyć:
      www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=138553&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100819%2F123494&grp=&sortuj=kod
    • grazynarosa Re: Czekam na jeszcze inne propozycje !!prosze... 12.04.04, 10:57
      • pinik Re: Czekam na jeszcze inne propozycje !!prosze... 12.04.04, 20:57
        Hej,

nie ma chyba takiego wozka, jaki bys chciala.. Tez przychodzi mi jedynie peg
        perego venezia do glowy, ale tego wozka nie polecam (duzo tu bylo negatywow o
        tym wozku). Musisz chyba pojsc na kompromis...
        wozki z przekladana raczka to zwykle dosc duze, ciezkie wozki na duzych kolach.
        Jesli zrezygnujesz np. z tej raczki, wybor bedzie juz o wiele wiekszy. a moze
        wystarczy, jak siedzonko bedzie mozna przemontowac w druga strone?

A moze jakis polski producent cos takiego robi (tu nie wszystkich znam)?

Pinik
    • pinik Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 12.04.04, 21:00
      P.S. A moze Peg Perego Converse caravell (atlantico prawie taki sam, ale
      dziecko musi zawsze patrzec w przod). Ostatnio widzialam taki w bobokomisie
      uzywany, ale w . dobrym stanie (www.bobokomis.pl). MOzesz obejrzec:

www.bobokomis.com.pl/cgibin/shop?info=w231&sid=771e99bf
      Jest lekki, wygodny dla dziecka i super sie prowadzi.

Pinik
      • ejuka Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 11:35
        Cześć.
        Ja z podobną prośbą, o pomoc w wyborze odpowiedniej spacerówki,
        Kryteria: duże koła (wózek ma nadawać się głównie do jazdy w terenie), aby
        budka dobrze chroniła przed wiatrem, no i aby mógł to być już ostatni pojazd
        dla dziceka,tzn żeby nadawła sie do przewozu dziecka od kilku miesięcy do kilku
        latek. Co do rączki to też byłoby fajnie gdyby była przekładana, choćby ze
        względu na wiatr.
        Myślałam o Chicco 4 WD, ale ten nie ma przekładanej rączki i o Inglesinie
        magnum, ale nie wiem czy nadaje sie do jazdy w terenie.
        • mamami Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 11:58
          Magnum chyba żadną miara nie wystarczy ci do końca. Siedzisko spacerówki jest
          dość wysoko i maluchowi raczej trudno będzie do niego wsiadać samemu. A co do
          jazd terenowych to moim zdaniem Magnum jest OK, ma dobrą amortyzacje i raczej
          nie trzeba się obawiać że podczas jazdy po kamieniach odpadnie mu koło smile
        • fest6 Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 23:18
          Proszę odwiedzic strone www.mini-maxi.pl lub e-dada.pl
          W zaleznosci od potrzeb znajda sie tu na pewno wozki, ktore Cie zadowola.
          Np. wozek Quadro. Lekki, przekladana raczka i wazne posiada torbe nosidlo,
          ktora nastepnie moze byc używana jako spiworek
    • g273 Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 12:07
      Hej, posłuchałam Pinik i poszłam na kompromis -kupiłam PP Atlantico. Ja jestem
      zadowolona, ale Babcia pomstuje i powiedziała, że nie będzie jeździć na spacer,
      jak nie widzi dzidzi. No to ona ma spacerówkę od dwufunkcyjniaka, a ja
      Atlantico smile) Córeczka woli Atlantico, bo widzi cały świat, a w tym drugim
      cały czas sie wychyla za budę, albo do tyłu smile))
      • ejuka Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 15:56
        hej,
        fajnie że dokonałaś trafnego zakupsmile) no i że dzidzi wózek się podoba. Ja nadal
        proszę o pomoc doświadczone e-mamy wink)
        • fest6 Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 23:20
          Naprawdę polecam bardzo fajne rozwiazania w wozku ABC-Desig. Odwiedź stronę
          www.mini-maxi.pl lub e-dada.pl
    • grazynarosa Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 16:40
      O matko !!!! Te wozki strasznie drogie!!!!
      a co sadzicie o Graco Alexis ????nie wiem czy dobrze pisze...i ile on moze
      kosztowac ??
      Te ktore proponujecie sa nawet dobre...tylko nie na moja kieszen(niestety)
      pozdrawiam....Grazka
      • mamami Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 16:52
        To schodzimy na nizszą półeczkę smile
        Dzisiaj na ulicy widziałam fajny wózeczek Baby Dreams. Miał przekładaną rączkę
        i dość spore kółeczka (podwójne). Niestey nie dostrzegłam nazwy ale na pewno
        znajdziesz coś o nim na stronie producenta.
        Są jeszcze wózki które produkuje wiele firm np Polak model Orion może coś
        takiego bedzie ci odpowiadać .
      • pinik Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 20:29
        Hej,

to moze cos z serii ABC Design??? Np. ABC design rider tech S (ma przekladana
        raczke).

Pinik
    • grazynarosa Re: Poszukuje spacerowki !!!!!!!!!!!!!! 13.04.04, 17:13
      Dzieki ! juz zagladam...
      Grazka
    • ejuka MAGNUM 23.04.04, 09:33
      Kupiłam Inglesine magnum i chyba trochę żałuje bo wydaje mi się że dzidzia w
      niej długo nie pojeżdzi sad( Napiszcie jak długo Wasze dzidzie w niej jeżdżą,
      może mnie pocieszycie smile)) Pozdrawiam
    • kopytko1 POlak orion 23.04.04, 10:40
      ja polecam własnie ten wozek spacerowy,chocby z tego powodu ze posiada wszystkie
      warunki ktore wymienilas smile)No i cena...Nowy kosztuje 700 zl,ja moge odsprzedac
      za 450 zl Wejdz na stornke www.polak.com.pl i tam sobie obejrzyj.Mnie martwi
      ze zajmuje duzo miejsca w bagazniku.
      Pozdrwaiam,Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka