Dodaj do ulubionych

Klocki Hello Kitty jaka jakość.

11.11.10, 21:55
allegro.pl/klocki-big-hello-kitty-villa-domek-129-el-wys-24h-i1286420816.html
Chodzi mi o te zestawy. Moja prawie 5,5 latka marzyła o lego ale jak zobaczyła te różowe klocki oszalała smile Kolor pewnie tez zrobił swoje ale cóż taki etap.
Mam dwa pytania jaka jest ich jakość w stosunku do ceny i czy Waszym zdaniem dla ponad 5 latki za szybko sie nie znudzą. Dodam ze razem z 8 letnią siostrą bawia sie Mega Bloksami takimi z księżniczkami i koniem dla 1,5 roczniaków. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • blizniaki14 Re: Klocki Hello Kitty jaka jakość. 12.11.10, 08:36
      Moja córcia dostała w lutym na 3 urodzinki klocki Hello Kitty,ale stajnię z konikami. Jakość ok, na pewno nie jest to duplo,ale mimo wszystko trzymają się, nic się nie połamało i pasują do duplo. Moja chyba nie jest aż tak wielką miłośniczką Kitty, bawi się nimi łącząc je z duplo i budując duże domki i zoo.
      Jeśli dziewczynki lubią się bawić klockami to czemu nie, myślę,że i tak nie da się przewidzieć jak długo dziecku zabawka będzie się podobała, kiedy się znudzi. U nas jest tym po prostu różnie wink
    • majarzeszow Re: Klocki Hello Kitty jaka jakość. 12.11.10, 09:31
      my mamy cukiernie Hello Kitty. Praktycznie klocki nie do odroznienia od Duplo, ladnie sie z nimi lacza. Tylko ludziki takie troche "chinskie". Same klocki - super !
    • wiola_wd Re: Klocki Hello Kitty jaka jakość. 12.11.10, 13:18
      moja córka dostała na ostatnią gwiazdkę cały duży zestaw - Willę, stajnię i lodziarnię i cały czas się nimi bawi. Jakość naprawdę w porządku, pasują do duplo. Córka z tych nie niszczących zabawek ale mimo wszystko jakość mają niezłą - nadal jak nowe, nic się nie połamało, tylko kilka naklejek z parasolek i dachu lekko odchodzi.
      Aha, córka ma teraz 4 lata i 8 m-cy, myślę, że klockami będzie bawiła się jeszcze długo, rok na pewno smile
      • monika19782 Re: Klocki Hello Kitty jaka jakość. 12.11.10, 13:45
        Dzięki za opinie, kupię jej te klocki pod choinkę, domek plus jeszcze jakiś zestaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka