bluealabama.1 13.11.10, 10:24 odwiedziłam ju kilka forów "kupię-sprzedam" ale nie natrafiłam na nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 13.11.10, 10:34 Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 13.11.10, 13:19 ja w tym sezonie już 2 ładne uzywane kurtki dla swojego malucha kupiłam na Allegro. Jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 08:48 oczywiscie ze na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 08:51 Moja koleżanka kupiła cudna w H&M na 80 cm za 49,90 śliczna jest wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 10:48 Niestety na dziecko w tym wieku jest już trudniej coś fajnego znaleźć - dzieci niszczą ubrania bardziej niż maluchy.Kumpela z niesamowitym talentem do grzebania po ciuchlandach, potrafiąca wykopać ze sterty chłamu nowe rurki od Armaniego narzeka, że na swoją czteroletnią córkę praktycznie nic nie może znaleźć, a jak już coś jest, to jest bardzo zniszczone. Przeszukaj może Allegro tak jak dziewczyny piszą, a może masz w okolicy jakiś komis dziecięcy? Ja synowi kupiłam fajną kurtkę za 12 złotych właśnie w komisie, ale młody ma dopiero dwa lata i ubrań na ten wiek jest jeszcze sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
bluealabama.1 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 11:55 no właśnie,ciężko jest dostać coś ładnego i w miarę niedrogiego,na Allegro przejrzałam kurtki,siedziałam ze trzy godziny i nic nie znalazłam,a na nową kurtkę nie bardzo mnie stać,ceny nowych to wydatek rzędu 85 zł wzwyż...niestety,w mojej okolicy,mieszkam na wsi,nie ma żadnych komisów,ciuchlandów itp.pozostaje tylko internet Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 11:59 a jaki rozmiar potrzebujesz? dla chlopca czy dziewczynki? moja znajoma ma komis, moge jej zapytac czy czegos nie ma albo zoabcze czy sama czegos nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 19:50 ja w Lidlu kupiłam puchówkę za niecałe 40 zeta. Fajna, prawie nie do zdarcia i ciepla. Może tam? Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 16.11.10, 10:09 faktycznie ja tez tam widzialam, ale moze do lidla kolezanka ma daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
bluealabama.1 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 16.11.10, 11:58 tak,do Lidla mam bardzo daleko,w ogóle do jakiegoś większego sklepu...jakbyś mogła zapytać koleżankę to będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
erykizkrakowa Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 16.11.10, 20:18 ja kupuje na allegro, od razu caly zestaw np jesienno zimowy, do tej pory nie spotkala mnie zadna niemila niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 17.11.10, 11:52 sluchaj, niestety znajoma nie ma nic dla chlopca, tlyko dla dziewczynki, tez po swojej corce wlasnie, bo synek chyba w wieku twojego jest. ale weszlam teraz na allegro i jest troche kurtek w okolicach 50zl, zobacz, moze cos znajdziesz dzisiaj allegro.pl/listing.php/search?string=kurtka+zimowa&category=89845 Odpowiedz Link Zgłoś
powerextension allegro 17.11.10, 12:20 Przy dziecku, które jeszcze nie grymasi w temacie ubranie - najlepiej sprawdza się Allegro. Bardzo długo miałam taki system - wrzucałam w wyszukiwarkę GAP, Zarę, HM, Next i zawsze coś wybrałam. Te marki potem łatwiej sprzedać - zakup się zwraca zazwyczaj w 50% Odpowiedz Link Zgłoś