Dodaj do ulubionych

gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha??

13.11.10, 10:24
odwiedziłam ju kilka forów "kupię-sprzedam" ale nie natrafiłam na nic ciekawego
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 13.11.10, 10:34
      Allegro?
    • szyszunia11 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 13.11.10, 13:19
      ja w tym sezonie już 2 ładne uzywane kurtki dla swojego malucha kupiłam na Allegro. Jestem bardzo zadowolonasmile
      • lullanka07 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 08:48
        oczywiscie ze na allegro
    • gabi683 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 08:51
      Moja koleżanka kupiła cudna w H&M na 80 cm za 49,90 śliczna jest wyprzedaż
    • thegimel Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 10:48
      Niestety na dziecko w tym wieku jest już trudniej coś fajnego znaleźć - dzieci niszczą ubrania bardziej niż maluchy.Kumpela z niesamowitym talentem do grzebania po ciuchlandach, potrafiąca wykopać ze sterty chłamu nowe rurki od Armaniego narzeka, że na swoją czteroletnią córkę praktycznie nic nie może znaleźć, a jak już coś jest, to jest bardzo zniszczone. Przeszukaj może Allegro tak jak dziewczyny piszą, a może masz w okolicy jakiś komis dziecięcy? Ja synowi kupiłam fajną kurtkę za 12 złotych właśnie w komisie, ale młody ma dopiero dwa lata i ubrań na ten wiek jest jeszcze sporo.
      • bluealabama.1 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 11:55
        no właśnie,ciężko jest dostać coś ładnego i w miarę niedrogiego,na Allegro przejrzałam kurtki,siedziałam ze trzy godziny i nic nie znalazłam,a na nową kurtkę nie bardzo mnie stać,ceny nowych to wydatek rzędu 85 zł wzwyż...niestety,w mojej okolicy,mieszkam na wsi,nie ma żadnych komisów,ciuchlandów itp.pozostaje tylko internet
        • hayet Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 11:59
          a jaki rozmiar potrzebujesz? dla chlopca czy dziewczynki?
          moja znajoma ma komis, moge jej zapytac czy czegos nie ma albo zoabcze czy sama czegos nie mam.
    • siasiunia1 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 14.11.10, 19:50
      ja w Lidlu kupiłam puchówkę za niecałe 40 zeta. Fajna, prawie nie do zdarcia i ciepla. Może tam?
      • hayet Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 16.11.10, 10:09
        faktycznie ja tez tam widzialam, ale moze do lidla kolezanka ma daleko.
    • bluealabama.1 Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 16.11.10, 11:58
      tak,do Lidla mam bardzo daleko,w ogóle do jakiegoś większego sklepu...jakbyś mogła zapytać koleżankę to będę wdzięczna
    • erykizkrakowa Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 16.11.10, 20:18
      ja kupuje na allegro, od razu caly zestaw np jesienno zimowy, do tej pory nie spotkala mnie zadna niemila niespodzianka smile
    • hayet Re: gdzie kupić ładną używaną kurtkę dla malucha? 17.11.10, 11:52
      sluchaj, niestety znajoma nie ma nic dla chlopca, tlyko dla dziewczynki, tez po swojej corce wlasnie, bo synek chyba w wieku twojego jest.
      ale weszlam teraz na allegro i jest troche kurtek w okolicach 50zl, zobacz, moze cos znajdziesz dzisiaj
      allegro.pl/listing.php/search?string=kurtka+zimowa&category=89845
    • powerextension allegro 17.11.10, 12:20
      Przy dziecku, które jeszcze nie grymasi w temacie ubranie - najlepiej sprawdza się Allegro.
      Bardzo długo miałam taki system - wrzucałam w wyszukiwarkę GAP, Zarę, HM, Next i zawsze coś wybrałam. Te marki potem łatwiej sprzedać - zakup się zwraca zazwyczaj w 50%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka