artsanigusto 15.11.10, 21:55 Moja 6 miesieczna córa ma niebywale długi włos, który starsznie się koltuni od spania. Słyszalam, że jest spray do wlosków, ale nie mogę znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atrapcia Re: Włosy 15.11.10, 22:25 Jest tego pełno, wystarczy dobrze poszukać... Albo zamówić któryś z tych allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=spray+do+w%C5%82os%C3%B3w&order=d A nie możesz jej zaplatać warkoczyków na noc, czy coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
artsanigusto Re: Włosy 15.11.10, 23:22 Mialam na myśli wlosy mojej półrocznej córci Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Włosy 16.11.10, 00:00 allegro.pl/avon-kids-delikatny-spray-do-rozczesywania-wlosow-i1309480178.html Odpowiedz Link Zgłoś
jombusiowa Re: Włosy 16.11.10, 07:41 Mój ma też długie włosy,ale z tyłu jakby innego "gatunku" -może od tego leżenia i tez czasem się plączą-ja to obcinam Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Włosy 16.11.10, 11:09 Jeju! A trzeba ci konkretnie pokazać palcem? Dałam ci listę produktów do włosów, między innymi dla dzieci - poszukaj. Albo obetnij ją na krótko to będziesz miała problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Włosy 16.11.10, 08:30 Shauma jest dla dzieci, taki spray ułatwiajacy rozczesywanie, truskawkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkar Re: Włosy 16.11.10, 09:26 Sprey z rossmana rózowy "dla ksziężniczek", super jest, ok. 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Włosy 16.11.10, 17:24 > niebywale długi włos, który starsznie się koltuni od spania. Nie mogę sobie tego wyobrazić. Chcesz kupić spray do jednego włosa? Nie wygodniej go obciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
artsanigusto Re: Włosy 16.11.10, 22:35 Jak Wy wszystko bierzecie dosłownie. Moja córcia ma po prostu długie włosy jak na półroczne dziecko. Do tego kołtunia się jej z tyłu główki. Nie chce jej ich obcinać. Gdzieś w wątku o myciu Głowy czytałam o spreju do włosów dla takich maluchów. Bo to o czym piszecie jest dla starszych dzieci. A nie mogę znaleść tamtego watku. Odpowiedz Link Zgłoś