Dodaj do ulubionych

Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię?

17.11.10, 10:12
Na allegro brak i w ogóle nigdzie nie mogę znaleźć sad
czy w zamian kupić ten;
allegro.pl/smoby-cotoons-domek-ksztaltow-edukacyjny-sorter-i1306749616.html
czy poczekać?
A możne podpowiecie coś innego dla 14 m-cznej dziewczynki?
myślałam o macie wodnej, Szczeniaczku Uczniaczku, Arce Noego

pozdrawiam, miłego dnia!

Obserwuj wątek
    • viki.christina7 Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 17.11.10, 10:28
      jak moge cos polecić dla 14 mc dziewczynki - to kuchnie. Mój syn ma w głebokim poważaniu szczeniaczka, domkiem sie troche pobawi, farma i traktorem tez. Ale kuchnia to prawdziwy hit. I to od 8 mc jak nauczył sie tylko stać. Krzesełko uczydełko tez było na topie.
      Domek akurat kupowałam na allegro, ze 2 mc temu. Bo bałam się że własnie zabraknie albo cena bedzie porównywalna do smyka sad
      • rafaleczka Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 17.11.10, 10:38
        Viki, dzieki, a jaka macie kuchnie?
        Mysle, że przegapiłam zakup odkrywczego domku, sprzedający piszą,i ze próbują zdobyć ale ciężko im idzie sad
      • niesia22 Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 17.11.10, 10:40
        kuchnię kiddilandu widziałam wczoraj w świecie dziecka na górczewskiej - bardzo mi się podobała i myslałam żeby kupić dla 3latki (domek juz mamy), myślę jednak że dla młodszego dziecka byłaby bardziej odpowiednia...domek chyba też był, ale statek na 100% był...
        • viki.christina7 Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 17.11.10, 11:02
          mamy kuchnie nie firmową, kupiłam kiedys w tesco. Ważne, żeby była w miare wysoka. Nasza ma ok 90 cm a blat na 50cm. Nawet moja 4 latka jeszce ma ją dobrą.
          Wazne sa te wszystkie guziczki wydajace odgłosy i swiatełka. Ja naprawde kuchnie polecam.
          Dokupiłam do kuchni zestaw wadera - talerzyki, filiżanki i sztućce. Można tez kupić plastikowe warzywa, widziałam w auchan.
    • elka136 Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 17.11.10, 11:59
      Widziałam wczoraj ten domek w Auchan (Rumia), nie pamiętam ceny.
    • big-smoczyca Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 19.11.10, 09:36
      w smyku, ale cena poraża - 200zł
    • 18_lipcowa1 ha mówiłam, że tak będzie 19.11.10, 10:23
      sama zajrzałam wczoraj i nie ma, był tylko różowy i ten normalny za....169.
      Kupilam za 129 z przesylką juz w pazdzierniku bo slyszalam ze są takie jaja z tymi domkami.
    • 18_lipcowa1 oooo jeszcze jest 19.11.10, 10:26
      luziowy wprawdzie ale przeciez to norma

allegro.pl/kiddieland-interaktywny-odkrywczy-domek-rozowy-i1327311838.html
      • rafaleczka Re: oooo jeszcze jest 19.11.10, 10:41
        widziałam, różowe coś nie schodzą, ale nie dziwie się bo naprawdę brzydactwo,
        na szczęście znalazłam normalny
        www.entliczek.pl/?p0=2&p1=7&p2=88&o=683&pf=1
        są jeszcze 2 szt. jakby była jakas zainteresowana (przesyłka 15 zł.)
        wzięłam od razu arkę noego bo mieli na nią promocję

pozdrawiam
        • agness131f Re: oooo jeszcze jest 19.11.10, 12:00
          ja ma ten domek, kupiłam córeczce na roczek za 129 zł z przesyłką, chętnie się nim bawi do dziś a ma już niespełna 14 msc..o wiel chetniej niż stoliczkiem FP.
          domek kształtów smoby zamwóiłam jej teraz na mikołaja, myśle, ze to ciekawa zabawka ucząca logicznego myślenia i koordynacji ruchowej..bez dźwieków... na czym mi zależało bo już dużo ma tych zabawek grających.
          P.S.domkiem kiddielandu chętnie bawi się też moja ponad 5 letnia chrześnica
          • merci77 tez kupilam w pazdzierniku:) 19.11.10, 12:20
            he nie sadzilam,ze naprawde tak jest,ze dostep ograniczony na allegro,a te rozowe to chyba ciut inne,drzewa nie ma po boku,albo takie zdjecia.
    • ophelia78 Re: Odkrywczy domek - ktoś wie gdzie kupię? 19.11.10, 12:28
      Jest!

allegro.pl/domek-kiddieland-nowy-ostatnie-sztuki-i1324040728.html
      • merci77 tu jest taniej niz byl na allegro 20.11.10, 20:11
        www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=zabawki-edukacyjne&ProductID=20537&producer=kiddieland
        • merci77 i tu 20.11.10, 20:14
          e-zabawkowo.pl/index.php?products=product&prod_id=1089
          www.akpol.com.pl/product.php?id_product=287
          • 18_lipcowa1 to nie jest taniej 20.11.10, 21:41
            na allegro byl za 129 juz z wysyłką
            • merci77 owszem jest,bo na allegro sa tylko rozowe za 129 21.11.10, 08:46
              a ostatnio dałas linka ostatnie sztuki,ale po 169 plus wysylka,wiec jednak taniej niz na allegro,a rozowy to jakis taki sobie wg mnie.
              • eryk2601 Re: owszem jest,bo na allegro sa tylko rozowe za 21.11.10, 09:58
                Dziewczyny a jak wypada ta kostka edukacyjna kiddielandu w porównaniu z domkiem, mi się ona jakoś bardziej podoba dla 10-miesięcznego chłopca.Ale pewnie dzieciaki wiedzą lepiej.
              • 18_lipcowa1 nie, nie jest bo ja kupiłam ten zwykły za 129 21.11.10, 12:10
                i było ich mnostwo
                moze teraz JEST TANIEJ, ale ogolnie to DROZEJ
                • merci77 ja tez kupilam za 129 ale wczesniej 21.11.10, 13:05
                  i stad na dana chwile najtaniej jest w tych linkach co podalam,a nie na allegro za 169 co byly ostatnio 4 sztuki.
                  a normalnie oczywiscie,ze najtaniej jest na allegro,ale teraz nie ma wcale tych domkow,a jak komus pasuje kupowac za 169 jak sie pojawia ostatnie sztuki znowu to bez sensu kompletnie,lepiej poszukac w sklepach netowych.
                  • 18_lipcowa1 Re: ja tez kupilam za 129 ale wczesniej 21.11.10, 13:10
                    > a normalnie oczywiscie,ze najtaniej jest na allegro,ale teraz nie ma wcale tych
                    > domkow,a jak komus pasuje kupowac za 169 jak sie pojawia ostatnie sztuki znowu
                    > to bez sensu kompletnie,lepiej poszukac w sklepach netowych.

o to właśnie chodzi
                    idą świeta i domki są drozsze
                    bo ludzie kupią i tak chocby nie wiem co
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka