Dodaj do ulubionych

Szeryf Chudy z Toy Story

27.11.10, 21:02
Chciałabym poznać Wasze opinie o Chudym, który wydaje dźwięki, tym 37 cm? Warto dać taką kasę za niego? Wiecie może w jakiej cenie jest w tesco i gdzie można go nabyć najtaniej? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • donkaczka Re: Szeryf Chudy z Toy Story 27.11.10, 21:27
      pytasz o tego z thinkway z certyfikatem? mowiacego 65 tekstow? dokladna replike chudego z toy story III? to warto, jest perfekcyjnie wykonany, jedna z ukochanych zabawek moich dzieci, buzz tez jest super, a jessie kupie na gwiazdke

dobra, luknelam na allegro, wiec to nie ten sam, wiec nie wiem smile
      • lightred Re: Szeryf Chudy z Toy Story 27.11.10, 21:36
        a czy ten o którym mówisz jest dostępny w polsce?
        • donkaczka Re: Szeryf Chudy z Toy Story 27.11.10, 21:41
          nie wiem, ale na pewno jest dostepny w niezlej cenie na amazonie w uk
          www.amazon.co.uk/Toy-Story-Andys-Collection-Sheriff/dp/B00261HR84/ref=sr_1_32?s=kids&ie=UTF8&qid=1290890320&sr=1-32
          przesylka jest darmowa
          na ebayach chodza bardzo drogo, to sa kolekcjonerskie egzemplarze, i naprawde suuper
          buzz tez jest boski, uwielbiam jak sie dusi, gdy sie mu helm otwiera, a jak dziecko nim "lata:" to kreci glowa i rozglada sie
          no i gada oczywiscie, buzz 65 a woody 50 tekstow, sa super, naprawde
    • kasiunia-s Re: Szeryf Chudy z Toy Story 28.11.10, 09:01
      Hej!!!
      Moja córka ma takiego chudego.Po pociągnięciu za sznurek wydaje on około 5 różnych okrzyków po angielsku.Wykonany jest bardzo dokładnie i starannie , przez co jest niemal identyczny jak ten z bajki.Głowę ma gumową a reszta ciała zrobiona jest z materiału dlatego można go w każdą stronę wyginać i bawić się z nim na każdy sposób.Kapelusz zdejmowany.
      Czy wart swojej ceny, trudno mi określić,może dlatego, że moja mała chorowała na niego przez pół roku a teraz leży na łóżku i się kurzy.Jeżeli chodzi o wykonanie według mnie wart jest tej ceny.
      Pozdrawiam
      Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka