nana2005 15.12.10, 12:05 Dziewczyny, czy warto jutro zrywać się o świcie po ten projektor na 5-latki? www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_15060.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks2539 Re: projektor z lidla 15.12.10, 12:12 nie wiem... ale ja się zerwę dla ośmiolatki Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: projektor z lidla 15.12.10, 12:13 Nie warto, projektor jest niestabilny i sie trzęsie przy odrysowywaniu. Nie wzbudził entuzjazmu u moich dzieci. Poza tym szablony nie są zbyt wyraźne, przynajmniej te które my mamy - projektor był kupiony 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: projektor z lidla 15.12.10, 12:29 cos czytałam ,ze od jutra w lidlu koło garncarskie za 49 zł ,ale nie wiedze tej oferty Odpowiedz Link Zgłoś
filipianka Re: projektor z lidla 15.12.10, 13:06 ale co się trzęsie? jak stół ma krzywe nogi to najstabilniejsza rzecz będzie się na nim trzęsła przecież (chyba) tego projektora się nie dotyka rysując? możliwość ustawiania soczewki i regulacja wysokości ramienia chyba daje możliwość optymalnej ostrości rzutu a o której to trzeba iść? przed otwarciem? czy wystarczy w pierwszej godzinie? wiem, zależy od sklepu i ilości akurat polujących i ilości towaru, ale tak z doświadczenia mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: projektor z lidla 16.12.10, 21:52 No po prostu się trzęsie, góra jest bardzo ciężka w porównaniu z podstawą i przez to jest niestabilna. I na prawdę nie jest to kwestia stołu . Jeżli chodzi o ostrość to można ją ustawiac oczywiście, ale jak szablon jest niewyraźny to już nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
turano Re: projektor z lidla 17.12.10, 01:40 Ja własnei dzis go zakupiłam. U nas w Hiszmapii był w ofercie od czwartku www.lidl.es/es/home.nsf/pages/c.o.20101216.p.Proyector_de_dibujo.ar5 Zakupiłam jako świąteczny prezenyt dla córci 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś