Dodaj do ulubionych

Chusteczki Tescowe

13.01.11, 09:47
Jakoś od miesiąca lub więcej nie ma u mnie w tesco chusteczek nawilżanych do pupy dla niemowląt tescowych, ale takich ze zintegrowaną z opakowaniem plastikową klapką ;-(
Pytałam, ale obsługa się nie orientuje.
Czy u Was też zniknęły? Uwielbiam to rozwiązanie - jest wprost rewelacyjne i o wiele lepsze niż pudełka. Chusteczki też są w porządku.
Są dostępne tylko chusteczki higienika - ale strasznie śmierdzący syf.
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Chusteczki Tescowe 13.01.11, 09:57
      no niestety u nas tez sad
      wkurzona jestem, bo gdybym wiedziala ze tak bedzie, to bym sobie ze dwadzieścia sztuk kupiła i git. A tak to mnie te naklejeczki wkurzają.
      Musze sie przejechać do kauflandu, bo tam chyba tez maja te chusteczki z klapka. Ale nei mam 100% pewności.
      Takie chusteczki ma tez bobini, ale dla mnie zapach jest nestety nie do rpzyjecia.
    • misia_75 Re: Chusteczki Tescowe 13.01.11, 09:58
      U mnie też znikneły z tą klapką, teraz zamykane są tym kawałkiem folisad
    • basilicum Re: Chusteczki Tescowe 13.01.11, 11:16
      U mnie też zniknęły. Do tego zawierają 64 sztuki zamiast 72. Dla mnie jest to ukryta podwyżka ceny.
    • thmwag1 Re: Chusteczki Tescowe 13.01.11, 11:27
      U nas też zniknęły. Ja przeniosłam się na chusteczki z carefoura. Też mają z klapką i zapach znośny smile
      • anick5791 Re: Chusteczki Tescowe 13.01.11, 12:47
        Zniknęły, a też je lubiłam.
        • lupa_87 Re: Chusteczki Tescowe 16.01.11, 21:53
          Byłam w Kauflandzie - tam są Wikens czy Wicers - jakoś tak nie pamiętam już, ale gorsze śmierdziele niż Higienika, więc nie polecam.
          W Carrefourze - są Bobini - ale też śmierdziele. Oprócz tego są te Carrefour'a - wzięłam na próbę jedną paczkę, bo śmierdziały ze wszystkich najmniej. Są gorsze od tescowych, ale dają radę.
          • barbi1 Re: Chusteczki Tescowe 17.01.11, 13:58
            Ja też uwielbiam chusteczki z Tesco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka