Dodaj do ulubionych

Super ceny w Riccardo

02.02.11, 18:02
Słuchajcie, fajne ceny w Riccardo - ostatnie pary w małych rozmiarach wiosenno-letnie nawet od 89 PLN!
Ja wzięłam sandałki Geox za 99 PLN. a kusiło mnie, żeby pokupować sandałów na parę najbliższych lat smile Tylko mąż popukał się w czoło.

Są i letnie i zimowe.

www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/Promocje
Proponuję posortować wg ceny, to dziecięce będą bliżej początku.
Obserwuj wątek
    • 1alfa1 Re: Super ceny w Riccardo 03.02.11, 02:13
      thx- skorzystałam. Ciekawe czy trafiłam z rozmiarami.
    • koza_w_rajtuzach Re: Super ceny w Riccardo 03.02.11, 06:59
      Właśnie wczoraj przeglądałam jego ofertę, ale trochę się boję buty przez internet kupować.
      • mmala6 Re: Super ceny w Riccardo 03.02.11, 12:12
        a ja nie znalazłam nic ciekawe (czyt. w atrakcyjnej cenie) dla chłopca 6 lat i dla prawie roczniaka na wiosnę (i lato). Lepsze ceny ma Maraga lub Outlet. Ale ja nie celuje w Geoxy, naszego ulubionego modelu adidasków nigdzie nie ma w normalnej (tj niskiej) ceniewink
        • ula_19 mmala6 03.02.11, 12:55
          Mozesz napisać, jaki to model adidaskówsmile Ja mam również prawie roczniaka i musze kupić buciki, tylko ze nie wiem zupełnie jakie.. Dziękismile
          • mmala6 Re: mmala6 03.02.11, 13:07
            o tych adidasach to pisałam w kontekście starszego synawink takie (ale kupione w zeszłym roku za 89zł):
            www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/3255-GEOX-VICTORY.html
            Mały jeszcze nieobuty ale na wiosnę mam już obczajone clarksy (mięciusie półbuciko-adidasy) w outlecie za 79złwink za wszelką cenę szukam małemu butów poniżej 100zł ale ciężko, oj ciężko.
            Oglądałam w sklepie Geoxy dla małego, bardzo fajne ale powyżej mojego zaplanowanego budżetu. Muszę się go (tego budżetu) trzymać bo ma dwie pary stópek do odzianiawink
            Takie mogłyby być niezłe ale nie wiem, nie miałam:
            www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/848-GEOX-ELECTRA.html
            Poza tym one są na ciepłą wiosnę- ta siateczka, więc zależy kiedy dzieć będzie chodził. Jako pierwsze na wiosnę zaraz po butach zimowych jednak lepiej skórzane.
            Ja planuję te Clarksy plus miękkie tenisówko - adidasy może z Nike albo jakieś inne (poniżej 100zl rzecz jasnawink i sandałki (te niestety powyżej, bo chcę ecco speedy mini). Zresztą zobaczę jak się będzie małemu chodziłowink
            • kr.kr Re: mmala6 03.02.11, 16:15
              jakby ktoras chciala to mam na zbyciu nowiutkie, ani razu nie zalozone takie adidaski(wyjelam tylko wkladke i przymierzylam do stopy) - kupilam od razu za male uncertain i jakos o nich zapomnialam...
              jakies nieduze, 21 chyba? moge spr
              oddam za 100 z pocalowaniem w reke!
              www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/3839-BUTY-GEOX-ELECTRA.html
              https://www.ebuty-riccardo.pl/files/foto_add_medium/foto_add-27871.JPG
              • mmala6 Re: mmala6 03.02.11, 17:00
                dzięki ale ten kolor odpadawinkjakby były czerwone albo czarne to bym wzięła.
          • froobek Re: mmala6 03.02.11, 15:26
            Dla roczniaka to najlepiej Emele!!!
            Tu:
            www.wyprawki.pl/index.php?podkat=40&k_prod=28&sort=0
            lub tu:
            www.butyskrzata.pl/index.php?sess_id=9f60fe2fce63d04065234e0f1adac6a1&producer_filter=12
            lub w Mivo.
            • mmala6 Re: mmala6 03.02.11, 16:58
              oglądałam parę Emelków online, ale u podoba mi się zaledwie parę modeli np te:

www.wyprawki.pl/Buty-dzieciece-Emel-Wzor-1152-Granat-p4343.html
              www.wyprawki.pl/Buty-dzieciece-Emel-wzor-1385-p4130.html
              a podstawowym minusem (dla mnie) jest niewzmocniony czubek- ta lita skóra zaraz będzie wyglądała okropnie oraz sztywny i wysoki zapiętek.
              Te 'moje' Clarksy są idealnewink o ile jeszcze na mnie czekająwink
              • froobek Re: mmala6 03.02.11, 20:51
                Ta lita skóra jest świetnej jakości i wygląda super po paru m-cach smile

Emelki może nie mają najbardziej miękkich zapiętków na świecie (jeszcze zależy które modele, te z konikiem są miękkie), ale też naprawdę nie sztywne. W porównaniu z takimi np. Bartkami są miękkie jak poduszeczka smile
                • cortinka Re: mmala6 03.02.11, 21:00
                  A czy te Emele będą dobre na szeroką stopę?
                  • froobek Re: mmala6 03.02.11, 21:05
                    Jak kupowaliśmy pierwsze, to synek miał mega grubą stopę, jeszcze taką trochę niemowlęca.
                    Wtedy wzięliśmy te: są najbardziej miękkie i chyba właśnie najszersze:
                    www.butyskrzata.pl/p/pl/397/emal+e+929.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka