Dodaj do ulubionych

ecco Imagine

12.02.11, 12:54
Czy cena za ecco imagine 159 +12 zł przesyłka jest atrakcyjna? niestety mieszkam w małej miejscowości i liczę głownie na zakupy przez net
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: ecco Imagine 12.02.11, 13:13
      Niedawno kupiłam stacjonarnie Imagine z goreteksem za 145 zł, r. 33. Ale jezeli nie masz dostępu stacjonarnie, to twoja cena nie jest najgorsza. Regularna cena tego naszego modelu wynosiła 259 zł.
      • basiaikarol Re: ecco Imagine 12.02.11, 13:22
        www.eccoshop.pl/7239255696/Product.aspx
        takie buciki chcę kupić
        • mielin Re: ecco Imagine 12.02.11, 19:45
          Te są bez GoreTexu- to kolekcja wiosenno-letnia w outlecie Ecco po 154zł, ale raczej na szerszą stópkę, rzepy są nisko.
          • basiaikarol Re: ecco Imagine 12.02.11, 20:55
            jeśli na szersza stopkę to dla mojej córy już nie bardzo będą się nadawać sad
            będę musiała poszukać czegoś innego ale w tym rozmiarze i w miarę rozsądnej cenie to kiepsko w necie niestety sad
            • mielin Re: ecco Imagine 12.02.11, 21:21
              Ja ich córci nawet nie mierzyłam, bo już na oko są sporo szersze od Vibration które wybrałam, poza tym ten koszmarny połysk...
              • basiaikarol Re: ecco Imagine 12.02.11, 21:59
                dzięki za pomocsmile
                • agni71 Re: ecco Imagine 12.02.11, 22:38
                  Ecco Vibration są baaardzo wąskie w palcach. O ile moje dzieci mają szczupłe stopy (często w butach dobrych na dł. pieta po prostu lata), o tyle w palcach lubią miec luz. Tak więc moja córka nie chciała Vibration (mierzyłysmy balerinki i model z rzepami).
                  Ja bym tak całkiem Imagine nie skreslała, bo jest kilka ich modeli i mam wrażenie, że różnią się tez tegością.
                  Ostatnio kupowałam półbuty dla córki i jeden model butow G.S.I pasował pieknie, a drugi był za luzny. Myslę, że podobnie może być z Imagine (jest kilka wersji). A półbuty Summerday, ktore na pierwszy rzut oka wydawały się wąziutkie, równiez były za szerokie. Najlepiej jednak mierzyć, niestety....
                  • emtii Re: ecco Imagine 12.02.11, 22:55
                    Kupiłam zalinkowane buty w stacjonarnym Ecco na wyprzedaży za 99 zł (fioletowe)! Tyle samo zapłaciłam za baleriny z tej serii.Buty nie powaliły mnie wizualnie,ale cena baaardzo mnie zachęciła i nie żałuję,bo w nowej kolekcji ten model się powtórzył i kosztuje 229 zł.
                    Buty nie są bardzo szerokie,moja córka ma wąską stopę i jest ok.To srebro w rzeczywistości też nie razi mocno w oczywink Z jeansami wyglądają spokosmile
                    • agni71 Re: ecco Imagine 12.02.11, 23:13
                      Ja też uważam, ze dzieci całkiem fajnie w takich błyszczących butkach wygladają. Moja corka mierzyła ostatnio półbuty G.S.I z czarnej skóry, ale ze srebrzystym polyskiem. Sam but wygladał nieciekawie, ale na nodze bardzo zyskiwał. Tak, że akurat tym bym sie nie przejmowała, że błyszczące.
                      emtii, może zdradzisz, w jakim mieście tak tanio mieli te butki, bo cena faktycznie atrakcyjna. Ja juz nie potrzebuje, ale może komuś sie przyda?
                      • emtii Re: ecco Imagine 12.02.11, 23:31
                        agni71 napisała:

> emtii, może zdradzisz, w jakim mieście tak tanio mieli te butki, bo cena faktyc
                        > znie atrakcyjna.

W Krakowie,na Sławkowskiej Agnismile Ale to chyba jednorazowy "wybryk",bo zaglądam tam teraz dość często i na takie ,ani nawet zbliżone ceny już niestety nie natrafiłam.Zresztą sprzedawca odrazu mówił,że to pojedyncze sztuki i nie było na co wymienić w razie niedopasowania rozmiaru.Mam nadzieję jednak,że córka się "wstrzeli".A zakupu dokonałam na początku listopada [sprawdziłam paragonywink].

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka