basiaikarol 12.02.11, 12:54 Czy cena za ecco imagine 159 +12 zł przesyłka jest atrakcyjna? niestety mieszkam w małej miejscowości i liczę głownie na zakupy przez net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: ecco Imagine 12.02.11, 13:13 Niedawno kupiłam stacjonarnie Imagine z goreteksem za 145 zł, r. 33. Ale jezeli nie masz dostępu stacjonarnie, to twoja cena nie jest najgorsza. Regularna cena tego naszego modelu wynosiła 259 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: ecco Imagine 12.02.11, 13:22 www.eccoshop.pl/7239255696/Product.aspx takie buciki chcę kupić Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ecco Imagine 12.02.11, 19:45 Te są bez GoreTexu- to kolekcja wiosenno-letnia w outlecie Ecco po 154zł, ale raczej na szerszą stópkę, rzepy są nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: ecco Imagine 12.02.11, 20:55 jeśli na szersza stopkę to dla mojej córy już nie bardzo będą się nadawać będę musiała poszukać czegoś innego ale w tym rozmiarze i w miarę rozsądnej cenie to kiepsko w necie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ecco Imagine 12.02.11, 21:21 Ja ich córci nawet nie mierzyłam, bo już na oko są sporo szersze od Vibration które wybrałam, poza tym ten koszmarny połysk... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ecco Imagine 12.02.11, 22:38 Ecco Vibration są baaardzo wąskie w palcach. O ile moje dzieci mają szczupłe stopy (często w butach dobrych na dł. pieta po prostu lata), o tyle w palcach lubią miec luz. Tak więc moja córka nie chciała Vibration (mierzyłysmy balerinki i model z rzepami). Ja bym tak całkiem Imagine nie skreslała, bo jest kilka ich modeli i mam wrażenie, że różnią się tez tegością. Ostatnio kupowałam półbuty dla córki i jeden model butow G.S.I pasował pieknie, a drugi był za luzny. Myslę, że podobnie może być z Imagine (jest kilka wersji). A półbuty Summerday, ktore na pierwszy rzut oka wydawały się wąziutkie, równiez były za szerokie. Najlepiej jednak mierzyć, niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: ecco Imagine 12.02.11, 22:55 Kupiłam zalinkowane buty w stacjonarnym Ecco na wyprzedaży za 99 zł (fioletowe)! Tyle samo zapłaciłam za baleriny z tej serii.Buty nie powaliły mnie wizualnie,ale cena baaardzo mnie zachęciła i nie żałuję,bo w nowej kolekcji ten model się powtórzył i kosztuje 229 zł. Buty nie są bardzo szerokie,moja córka ma wąską stopę i jest ok.To srebro w rzeczywistości też nie razi mocno w oczy Z jeansami wyglądają spoko Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ecco Imagine 12.02.11, 23:13 Ja też uważam, ze dzieci całkiem fajnie w takich błyszczących butkach wygladają. Moja corka mierzyła ostatnio półbuty G.S.I z czarnej skóry, ale ze srebrzystym polyskiem. Sam but wygladał nieciekawie, ale na nodze bardzo zyskiwał. Tak, że akurat tym bym sie nie przejmowała, że błyszczące. emtii, może zdradzisz, w jakim mieście tak tanio mieli te butki, bo cena faktycznie atrakcyjna. Ja juz nie potrzebuje, ale może komuś sie przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: ecco Imagine 12.02.11, 23:31 agni71 napisała: > emtii, może zdradzisz, w jakim mieście tak tanio mieli te butki, bo cena faktyc > znie atrakcyjna. W Krakowie,na Sławkowskiej Agni Ale to chyba jednorazowy "wybryk",bo zaglądam tam teraz dość często i na takie ,ani nawet zbliżone ceny już niestety nie natrafiłam.Zresztą sprzedawca odrazu mówił,że to pojedyncze sztuki i nie było na co wymienić w razie niedopasowania rozmiaru.Mam nadzieję jednak,że córka się "wstrzeli".A zakupu dokonałam na początku listopada [sprawdziłam paragony]. Odpowiedz Link Zgłoś