wiolka75 01.03.11, 08:46 Szukam wózka dla lalek dla 5 latki, przegladała forum i ostatnio był polecany ten wózek. I mam pytanie któras z Was ma ten wózek, jaki jest na"żywo"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja285 Re: Wózek dla lalek silver cross - ma ktos? 01.03.11, 09:52 mamy spacerówkę dla lalek tej firmy i uważam że jest rewelacyjna, świetnie się prowadzi, wygląda jak miniatura wózka dla dziecka w najlepszym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
leojoa1 Re: Wózek dla lalek silver cross - ma ktos? 01.03.11, 21:16 niedawno kupiłam, czeka na czwartkowe urodziny. Wygląda przyzwoicie i solidnie, zobaczymy jaki będzie w praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: Wózek dla lalek silver cross - ma ktos? 01.03.11, 23:24 Moja córcia (wysoka 5,5 latka) ma ten wózek w wersji głębokiej. Obie jesteśmy z niego zadowolone - jest ładny, lekki, łatwo się prowadzi, ma regulowaną rączkę. Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka75 Re: Wózek dla lalek silver cross - ma ktos? 02.03.11, 09:01 A czy ten wozek ma tez inna kolorystyke? NA all sa tylko czarno-czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: Wózek dla lalek silver cross - ma ktos? 03.03.11, 00:07 Nasz jest czarny w amarantowe koła (same obwódki). Odpowiedz Link Zgłoś