Dodaj do ulubionych

rowerek biegowy???

05.03.11, 19:32
szukam rowerka biegowego ale taniegosmile znalazłam cos takiego- od razu pisze, że nie jest to moja aukcja
1 typ używany images46.fotosik.pl/630/d52c0e89ccf3b679gen.jpg
2 typ nowy img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/83/61/57/1483615731

pierwszy ma koła pompowane, drugi piankowe więc powinien być lżejszy. córka w czerwcu bedzie miała 2 i pół roku jest szczuplutka i mierzy ok 86 cm , który wybrać?
niestety nie moge sobie pozwolić na większy wydatek bo musze jeszcze kupić rower synkowi a do tego idę na weselesmile

a może macie inne typy w cenie do max 140zł (już z wysyłka?)
Obserwuj wątek
    • mama.macka poprawny link pierwszego 05.03.11, 19:34

foto
    • lupa_87 Re: rowerek biegowy??? 05.03.11, 21:25
      Jak dobrze poszukasz to znajdziesz Easy Go drewniany w tej cenie - my mamy i jest super.
      • mama.macka Re: rowerek biegowy??? 05.03.11, 21:31
        te drewniane mi sie wizualnie najbardziej podobają ale zalezy mi na regulacji wysokości kierownicy i siodełka wiec ostatecznie odrzuciłam ta opcjęsad
    • koza_w_rajtuzach Re: rowerek biegowy??? 06.03.11, 10:17
      Taki sam jak ten używany rowerek kupiłam dziewczynce z rodziny na 3 urodziny. Tzn. to chyba była tak naprawdę podróba tego rowerka Hudora, bo nigdzie nie było napisu Hudora, ale wyglądał identycznie tylko był niebieski.
      Tamten na wysoką trzylatkę był przyduży, jeździła na nim na palcach. Na moją 4,5 latkę był nawet sporawy, na najniższym stopniu siodełka w sam raz... na mojego 93 centymetrowego dwulatka na pewno byłby za duży, jednak być może ten, który pokazujesz jest niższy. Przede wszystkim upewnij się, popytaj sprzedających czy ten rowerek będzie się nadawać dla dwulatki, czy nie będzie za duży itd, bo to jest najważniejsze jednak w wyborze rowerka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka