dianaro 17.03.11, 13:12 Co sądzicie o butach tej firmy? Widziałam ich wiosenną kolekcję i kilka modeli wpadło mi w oko - ceny skórzanych butów wahają się od 140 do 200zł. Jak to się ma do jakości? Jakie macie doświadczenia w noszeniu tych butów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johana75 Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 13:32 Kupiłam jedna parę. Czarne buty do kostki lekko ocieplone (nie futerkiem). Ocena: -przeciekają -strasznie farbują do takiego stopnia że mam zafarbowane na czarno paznokcie (duży paluch) - nie sa porządnie zszyte Przez to farbowanie nie kupie wiecej tej marki Odpowiedz Link Zgłoś
waryszka Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 14:00 ja mam trochę inne doświadczenia. Kupiłam kozaczki tej firmy- nie przeciekały, nie farbowały - były brązowe nosiłam je dość długo - ok czterech - pięciu lat mi służyły - oczywiście po tym czasie nie były już tak piękne jak na początku ale dawały rade Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 14:02 mam na koncie zakup kilku par butów tej firmy i powiem że jestem bardzo zadowolona. Stosunek jakości do ceny odpowiedni. Mają nawet fajne wzory i dobre wykonanie. Cała zimę przechodziłam w ich kozakach i nigdy nic mi nie przeciekało, nie farbowało ani cokolwiek innego. Gorsze doświadczenia mam z butami Venezia czy Gino Rossi - niby super firmy, ale wszystki buty mi farbowały (oddałam w ramach reklamacji) Tak więc ja z Lasockiego jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 14:28 Mam 2 pary-czółenka i balerinki.Skora super-miekka, dobrze wyprwiona,nie farbują.Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 14:33 Ja mam trzy pary sandałków,jedne z nich model bardziej sportowy mam już z cztery lata.Są super wygone,nie farbują ,nic się z nimi nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
mama-1983 Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 14:56 Mam czerwone klapki drewniaki na początku trochę farbowały ... mam je już 3 rok z i są super Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 15:40 Mam czerwone sandałki - bardzo wygodne, dobrze uszyte, ale czubki ścierały się dosyć szybko - kupiłam czerwoną pastę (rodzaj maści), dokolorowuję od czasu do czasu i jest dobrze. A skąd jesteś? Bo we Wrocławiu podobno jest outlet w Solpolu i można dostać za 79 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 16:36 bardzo dobre mam kozaki,sandały i półbuty - jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Buty firmy Lasocki 17.03.11, 21:13 Od wielu lat kupuję buty Lasockiego na różne pory roku - uważam, że jakość jest bardzo dobra. Jeszcze nigdy nic nie reklamowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: Buty firmy Lasocki 18.03.11, 09:30 Dziękuję bardzo za odpowiedzi - ja jestem z okolic Warszawy i nie spotkałam się z outletem tej firmy, ale jakoś nie potrafię się odnaleźć w tego typu sklepach. Kupiłam niedawno jedną parę tych butów i jestem zadowolona z jakości wykonania, wygody noszenia. Dlatego przed "przerzuceniem" się na buty tej firmy chciałam zasięgnąć informacji od stałych użytkowniczek - teraz już nie będę wahała się przed zakupem upatrzonej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
dominivalenti Re: Buty firmy Lasocki 23.02.22, 13:40 Witam, mam buty Lasocki, kupowałem w CCC i po dwóch sezonach neaktywnego wykorzystania mają dziury na podeszwie. Jasne że nie polecam i nigdy kupować od tego producenta buty nie będę. Dominik Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
lusiaa13 Re: Buty firmy Lasocki 24.02.22, 13:00 Wydaje mi sie, ze ta firma robiła kiedyś solidniejsze obuwie, cała moa rodzina w nich chodzila, a teraz już prawie nikt Odpowiedz Link Zgłoś
amy.rose Re: Buty firmy Lasocki 30.03.22, 08:19 Miałam od nich zimowe kozaki, rozwaliły się po miesiacu a CCC jeszcze nie uznało reklamacji bo "nieprawidłowo używane". Pfffff. Odpowiedz Link Zgłoś