justynasz5 18.03.11, 07:38 Witam, Od jutra w gazetce jest rowerek biegowy dla dzieci za 99zł i zastanawiam się czy może w zeszłym roku był i któraś z osób go nabyła. Czy jest wart tych 99 zł? Chciałam go dla 3 latki. Z góry dziekuję za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Aldi-rowerek biegowy 18.03.11, 09:00 Kupiłam go w tamtym roku dla siostrzenicy męża...Złożyłam go i wyglądał okej, ale niestety nie wiem jaki jest w użytkowaniu. To są podróby rowerka biegowego Hudora, ten niebieski (taki właśnie kupiłam) wygląda identycznie jak ten klein-toys.pl/index.php?products=product&prod_id=18 Różni się jedynie napisami i może też jakością. Ten rowerek jest dość wysoki i dla trzylatki na najniższym stopniu siodełka może być nawet odrobinkę za wysoki (ja kupiłam go na trzecie urodziny i wiem, że dziewczynka jeździła na nim początkowo na paluszkach). Na pewno starczy na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: Aldi-rowerek biegowy 18.03.11, 11:12 Ja też bym chętnie poznała opinie na jego temat bo cena kusi.... Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Aldi-rowerek biegowy 18.03.11, 12:36 To wrzućcie w przeglądarkę, napewno takie wątki już były. Odpowiedz Link Zgłoś
liveveb Re: Aldi-rowerek biegowy 18.03.11, 12:45 Ma 3 lata gwarancji, ale ja też chętnie posłucham opinii uzytkowników.... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Aldi-rowerek biegowy 18.03.11, 16:11 Jeśli chcecie się czegoś o tych rowerkach dowiedzieć, to przypomniało mi się, że one mają nazwę First Move. Może coś na zagranicznych stronach będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Aldi-rowerek biegowy 18.03.11, 16:22 Słabo znam niemiecki, tylko kilka słówek, ale na ebayu znalazłam aukcję z tym rowerkiem i tam jest coś takiego napisane: "Gekauft bei Aldi - das Rad ist baugleich mit dem Laufrad Ratz Fratz von Hudora (also eine Sonderanfertigung aus dem Hause Hudora für Aldi)" Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chyba w nawiasie jest napisane, że ten rowerek jest robiony przez Hudorę dla Aldi... A może jednak nie? Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: Aldi-rowerek biegowy 19.03.11, 18:09 Tak dobrze zrozumiałaś, bo wlasnie często znane firmy robią rzeczy specjalnie dla Aldi, ale bez ich znaczka firmowego. Jedzeniowe rzeczy też sa robione przez znane marki. Odpowiedz Link Zgłoś
liveveb Re: Aldi-rowerek biegowy 20.03.11, 18:58 Czysto teoretycznie - jest wart 99 PLN. Ale uwaga - rowerek mojej małej trzeba było wymieniac ze względu na źle wspawany element - ale niestety dokładnie nie wiem który, bo składał go dziadek )) ze wazględu na pogode jeszcze nie testowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 a jak wypada przy Puky? 21.03.11, 17:49 Dziewczyny, mamy Pukiego, tego najmniejszego i dla 3-latka jest już na styk. Myślę o zmianie, czy ten z Aldiego nas nie rozczaruje w porównaniu z poprzednim? I jeszcze jedno - czy on ma hamulec jak ten Hudory ze zdjęcia powyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: a jak wypada przy Puky? 21.03.11, 17:54 Ma hamulec, ale czy nie rozczaruje to ja nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: a jak wypada przy Puky? 21.03.11, 18:00 Hamulec to plus, kolejny krok do nauki jazdy na dorosłym rowerze. Co do rozczarowania to mialam na myśli jakość wykonania, lekkość, wygodne siodełko, wyważenie - jeśli ktoś ma porównanie z Pukim, byłabym wdzięczna za wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: a jak wypada przy Puky? 24.03.11, 18:55 witam ponownie rowerek kupiłam. Składało się go szybko i prosto. Synek 2,5 roku od razu załapał, że się na rower wsiada i nóżkami odpycha. Pierwsza godzinna "jazda" za nami. Wad rowerka nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: a jak wypada przy Puky? 24.03.11, 20:04 Dzisiaj byłam w Aldi. Została jedna różowa sztuka. /Poznań/ Odpowiedz Link Zgłoś
madzikka82 Re: a jak wypada przy Puky? 24.03.11, 21:51 a czy 2 letnia dziewczynka poradzi sobie na tym rowerku? czy nie bedzie dla niej za duzy? mala ma teraz 86 cm Odpowiedz Link Zgłoś
basilicum Pasik - w ktorym Aldki w Poznaniu? 24.03.11, 22:17 Na Piatkowie nie było juz śladu w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Pasik - w ktorym Aldki w Poznaniu? 24.03.11, 22:20 na Jugosłowiańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
basilicum Re: Pasik - w ktorym Aldki w Poznaniu? 25.03.11, 15:46 Pasik dziekuję za info. Przejechałam pół miasta i kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: proszę bardzo:-) do usług 25.03.11, 15:53 proszę bardzo po to jest forum Odpowiedz Link Zgłoś