bebia1 01.05.04, 21:43 Wczoraj kupiłam dla synka w Carrefour w Al. Jerozolimskich. Za duża paczkę, rozmiar 4 ( 7 -16 kg) 76 sztuk zapłaciłam 43,99 zł - 1 zł upustu na karte profit. Cena przyjemna. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosiee Re: promocja Huggies Soft Dry 01.05.04, 23:20 A czy pieluszki tez sa przyjemne? Odpowiedz Link Zgłoś
bebia1 Re: promocja Huggies Soft Dry 02.05.04, 17:57 Pieluszki są w porządku, oczywiście bawełniane, chośc troszkę mniej chłonne niż te droższe huggies, tak mi sie przynajmniej wydaje... Pozdr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: promocja Huggies Soft Dry 03.05.04, 19:15 te pieluszki są ok, ale niestety nie są tak chłonne jak te zwykłe. W naszym przypadku zakup się zupełnie nie sprawdził, bo o wiele częśćiej musieliśmy je zmieniać. Zaryzykuję, że nawet wyszło drożej..... pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
bebia1 Re: promocja Huggies Soft Dry 05.05.04, 13:24 Oj, to u nas aż tak źle to nie wypadło... Pozdr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: promocja HUggies Soft Dry 02.05.04, 16:44 taka sama cena( chyba nie wiem czy co do złotówki ) jest w TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: promocja HUggies Soft Dry 05.05.04, 19:12 Pieluszki są OK, chociaż mniej chłonne i mniej przyjemne niż freedom ( które dla nas są rewelacyjne ), na dzień używamy Soft&Dry, a na noc Freedom. Innego wyboru nie mamy bo na wszystkie inne pieluszki Maja jest uczulona, najlepsze są Huggies Freedom, bo po nich zupełnie nic nie pojawia się na pupie:- ), ale Soft&Dry też mogą być, zwłaszcza że zaczynamy nocnikowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś