Dodaj do ulubionych

Kurtka na wiosnę dla mamy

29.03.11, 12:26
W czym teraz chodzicie? Bo ja oprócz polaru to nie wiem co teraz założyć żeby nie było na sportowo. Myślę o kurtce, ale nie chce mi się łazić od sklepu do sklepu wink, a chciałabym nie taką do pasa tylko ciut dłuższą, którą można zapiąć pod szyją.
W którym sklepie jest teraz fajny wybór? Cena tak do 300 zł.
Obserwuj wątek
    • falcon_eye Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 12:33
      Jak znajdziesz coś fajnego to się podziel smile

Ja w ostatni weekend zeszłam cały Toruń w poszukiwaniu kurtki na wiosnę. Bez efektów sad Wszędzie albo tandeta dla nastolatek albo pokrowce dla nobliwych pań.
      • vanilka89 Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 12:37
        mam 3 kurtki z eko skóry ( pull and beer, new yorker), krótki płaszczyk czarny ( stradivarius), za pupe, dłuższy płaszczyk beżowy ( h&m) do kolan. Nie jestem młodzieżą, ale w tym się dobrze czuje. Może cos tego typu smile
      • joagraba Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 30.03.11, 21:11
        Przeszłam dzisiaj przez centrum handlowe i w sumie obejrzałam i przymierzyłam sporo kurtek. Największy wybór jest w Reserved, Massimo Dutti i chyba Zara, fajne są też w Tatuum, ale trochę innej szukałam. Kolorystyka wszędzie taka sama: khaki/zieleń, granat, ew. beż. I modele też bardzo podobne. Ostatecznie nic nie wybrałam choć kilka mi się podobało, ale żadna aż tak żebym się zdecydowała.
        Ech, kapitalizm...
    • kolina01 Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 13:11
      Na temperaturę taką od 0 - 12st. , zakupiłam taką "przejściówkę":
      www.e-horyzont.pl/kurtka-queens-parka_31952t.html
      W Krakowie , na wyprzedaży - kosztowała 380pln. Jest lekko ocieplona i nieprzemakalna. Wygląd miejsko-sportowo-turystycznysmile
      Poniżej 0st. - trzeba by ciepły swetr. POwyżej 12st. to za ciepłosad Wtedy wkładam już żakiet, lub trencz.
      • joagraba Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 22:11
        O, ta jest fajna, gdzie ta wyprzedaż była? Dzięki smile.
        • kolina01 Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 30.03.11, 16:59
          W peek-cloppenburg.
          • joagraba Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 30.03.11, 21:14
            Niestety niewiele ich w Polsce.
    • manna_poranna Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 14:06
      ja mam przejściowy płaszczyk Stefanel (taki w kratkę z kapturem) i lekki płaszczyk Mango.
      i ukochaną od lat kurtkę Jackpota (taką właśnie do bioder o fajnym kroju, z kapitalnego, niezniszczalnego materiału)
      smile
    • olenka2214 Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 14:51
      ja najczęściej chodzę w płaszczyju skóropodobnym, ale na allegro widziałam super kurteczki sportowe. Zmierzyłam się metrem krawieckim i wiem już jakie mam wymiary. zamówiłam , zapłaciłam i do domu przyszła super kurteczka.
      • dzidzia_ch kolina a gdzie kupilas te kurteczke? 29.03.11, 17:47

• janka39 Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 29.03.11, 22:51
        fajne kurtki widzialam w tatuum (ale nie trencze - te wyjatkowo nieudane w tym roku)
        cena ok. 370- 380
        • blue_amelia Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 30.03.11, 22:50
          Ja mam sliczny plaszczyk firmy Rotex z Czestochowy smile Kupiłam jesienia w Centrum Maximus, Corka kurtke skóropodobna z kapturem AEWoman. Kupiłyśmy jesienią w Centrum Maximus. Tam jest ogromny wybor wiec jak jestes z Mazosza to polecam smile Do 300zł to nawet trzy kupisz smile Chyba ze w Ochniku bedzie cos po taniości he he bo nawet ich salon jest w Maximusie
          • agni71 Re: pytanie o AE Woman w Maximusie 30.03.11, 22:58
            Miałam kiedys genialny sweterek tej marki. Czy oni maja swój sklep w Maximusie, czy ich ciuchy sa sprzedawane w jakims sklepie z ubraniami różnych marek?
          • leigh4 Re: Kurtka na wiosnę dla mamy 30.03.11, 23:07
            Dziewczyny, nie narzekajcie-jest całe mnóstwo super ciuszków!!! Nie wiem, czego szukacie, dajcie jakieś konkrety.ma być tylko z podszewka, czy grubsza, ma byc elegancka czy sportowa(autorka napisała, że chyba sportowej nie chce, ale jaka inną?), z jakiego materiału? jaki kolor? macie jakis pomysł na fason, czy ma byc po prostu fajne?trudno poradzić cos konkretnego bez żadnych szczegółów. Byłam tydzień temu na zakupach-moim zdaniem wybór jest ogromny, naprawdę każdy znajdzie cos fajnego dla siebie. ja akurat zaopatrzyłam się wczesna zimą w wełniano-kaszmiorowe 3 płaszczyki eleganckie, bo takich potrzebuje na codzień: czarny, kamelowy i buraczkowy. Ale dziaisj odkryłam cała masę ciuszków z ubiegłego roku, więc od odziezy wierzchniej staram sie trzymac z dalekawink mimo to, widziałam b. fajne sportowe kurtki w reserved, w m&s, płaszczyki i kurtko-żakiety w promodzie, w c&a, w cucusie, cały ogrom w zarze-tu bardziej eleganckie,a z drozszych piękne płaszcze są w nowej kolekcji desiqual w peeku, klasycznie boss dwa fasony, sporo w benettonie. Nie popisal sie simple, niestety spada z sezonu na sezon na psy-ciagle te same fasony z nowym wydaniu i gorszym wykonaniusad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka