Dodaj do ulubionych

Obniżki na odzież dziecięcą w Tesco - będą?

06.04.11, 09:25
W zeszłym roku mniej więcej o tej porze (chyba początek kwietnia) Tesco zrobiło promocję na odzież dziecięcą. Pamiętam, że obkupiłam córkę w bluzeczki z długim rękawem (z poprzednich sezonów) i bluzeczki z krótkim rękawem z letniej kolekcji.

Czy w tym roku też będzie taka obniżka? Może ktoś się orientuje? wink
A może się spóźniłam i już była?
Obserwuj wątek
    • anulajc Re: Obniżki na odzież dziecięcą w Tesco - będą? 06.04.11, 09:42
      U mnie w B-B już zaczeła się obinżka w zeszłą sobotę.
      • sagaa Re: Kraków - Tesco Kapelanka 06.04.11, 09:55
        Interesuje mnie sklep Tesco na Kapelance w Krakowie - może ktoś był? Bluzeczki na 2-3 lata i na 3-4 lata.
        • s.ivona Re: Kraków - Tesco Kapelanka 06.04.11, 18:49
          bylam wczoraj i jest juz pierwsza obnizka. co prawda bardzo sie nie przygladalam ale jakies bluzeczki dla dziewczynek byly. do tego jakies komplety typu bluzka + lefinsy, 3pack bluzek. ale cen nie pamietam.
          • sagaa Re: Kraków - Tesco Kapelanka 07.04.11, 10:08
            Byłam dziś rano. Kompletne rozczarowanie. Owszem były fajne trójpaki bluzek, ale tylko w rozmiarze 4-5 lat, cena około 41 zł. Były też tuniki z legginsami, ale też rozmiary 4-5 lat i moim zdaniem niezbyt ciekawe. Widziałam też jeansy ze świnką Peppą - 55 zł po przecenie (mały rozmiar, chyba 92) wink

Patrzyłam też na ubranka z letniej kolekcji (nieprzecenione) i osłupiałam jak zobaczyłam niektóre ceny. Bluzeczki z krótkim rękawem z Hello Kitty za 41 zł (dość cienka bawełna), zwykłe bawełniane bluzeczki z długim rękawem za 31 zł, legginsy bawełniane za 33 zł (1 para) - ciekawe kto to kupuje w takich cenach. Ja się tam już raczej nie wybiorę, wolę kupować w nexcie - na przecenach bluzeczki mam dużo taniej i nawet jak doliczę koszt wysyłki paki do Polski, to i tak wychodzi znośna cena.
    • falcon_eye Re: Obniżki na odzież dziecięcą w Tesco - będą? 06.04.11, 14:17
      Masz na myśli akcję typu -30% na wszystko?

Taka ostatnia była pod koniec listopada i czekam na wiosenną.

W ubiegły weekend rzeczywiście zaczęły się przeceny, ale pojedynczych rzeczy. U mnie wybór słaby strasznie.
      • jolusl Re:Zaczęło się 2 tygodnie temu 06.04.11, 17:02
        Obniżki trwają już 2 tygodnie i to chyba we wszystkich sklepach tesco.
        • symona Re:Zaczęło się 2 tygodnie temu 07.04.11, 01:46
          u mnie wyprzedaż od 2 tygodni na wszystkie kolekcje łącznie z aktualną wiosną w stałych cenach jest tylko tegoroczne lato
          • lupa_87 Re:Zaczęło się 2 tygodnie temu 07.04.11, 08:37
            Wyprzedaże zaczęły się już kilka tygodni temu, ale powoli i po trochu.
    • mimka23 Re: Obniżki na odzież dziecięcą w Tesco - będą? 07.04.11, 13:15
      Byłam wczoraj w szczecińskim tesco i kupiłam bluzy z kapturem synkowi za 22 i 28 zł, spodnie dżinsowe takie alladynki ze ściągaczami na nogawkach za 57 zł. U nas przeceny niby o 50% na dość dużo ubrań i dla dzieci i dla dorosłych, Mężowi kupiłam fajną bluzę z kapturem na misiu przecenioną ze 120 na 59 zł.
    • olaj Re: Obniżki na odzież dziecięcą w Tesco - będą? 07.04.11, 19:10
      Upatrzyłam ubrania dla dzieci, których akurat nie przeceniono. I nie kupię.
      Spodnie jeansowe za 75PLN i spódniczka za 61PLN z serii Tesco Cherokee to trochę jednak za dużo.

Pozdrawiam, Ola
      • domi_33 Re: Obniżki na odzież dziecięcą w Tesco - będą? 07.04.11, 21:33
        a ja czekam na obniżkę bodziaków, byłam dziś i tylko jakaś jedne jedyne były przecenione na 22 zł (trójpak), ale nie w naszym rozmiarze. podpytywałam to podobno jeszcze nie było przeceny na nie i trzeba się dowiadywać bo oni sami nie wiedzą. nawet kierowniczka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka