coronella 05.05.04, 11:57 Zobaczyłam ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie. W Pabianicach jest do sprzedania oliwkowe Atlantico za 550 zł. Myslę, że to bardzo dobra cena! Gdyby któraś mama była zainteresowana, podam nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol987 Re: PP Atlantico do sprzedania za 550 zł!! 05.05.04, 23:13 To nie takie proste coronella.Ten wózek już był sprzedany kiedy mogłaś jeszcze spać.O godz. 8 00 już go nie było.........Marketing charytatywny ale mało skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: PP Atlantico do sprzedania za 550 zł!! 06.05.04, 09:16 A co tu nie jest proste?? I jaki marketing??? Po prostu zobaczyłam ogłoszenie, a wiem, że wózki te sa chetnie kupowane. Nie znam ludzi, więc nie wiem, czy wózek jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: PP Atlantico do sprzedania za 550 zł!! 07.05.04, 11:31 Nie przejmuj się coronella! Fajna z Ciebie kobietka i szkoda, ze nie wszyscy doceniaja czyjeś szczere intencje! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do coronelli! 07.05.04, 11:38 Hej, dziwny byl ten komentarz na twoj watek... Mnie sie tez zawsze wydaje, ze jak gdzies znajde cos korzystnego, to dobrze sie tym podzielic z tymi, ktorzy tego akurat szukaja. Ja sama bym sie cieszyla, gdybym akurat szukala tego wozka i przeczytala Twoj watek (a z Pabianic pochodza moi oboje Rodzice! spedzalam tam kiedys kazdy weekend). Uwazam, ze jesli ktoras z nas gdzies znajdzie cos korzystnego, to fajnie, gdyby sie tu tym podzielila. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś