klaudia1106 20.05.11, 09:33 możecie polecić albo odradzić jakieś marki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo_33 Re: prostownica 20.05.11, 13:07 Ja mam taką: allegro.pl/prostownica-ga-ma-25-mm-jak-tondeo-gama-najtaniej-i1588812586.html , używam już 5 lat, idealnie prostuje włosy bez żadnych dodatkowych wspomagaczy, wystarczy raz przeciągnąć i włosy są prościutkie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: prostownica 21.05.11, 14:41 Pw - profesjonalna. Zadne tam brauny, remingtony, czy zelmery etc Ja zapytalam mojego fryzjera i doradzil mi tytanowa corioliss c1 www.coolblades.co.uk/corioliss-c1-hair-straightener.html na all - ok. 260 zl Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: prostownica 25.07.11, 20:38 mam i polecam babyliss allegro.pl/profesjonalna-prostownica-babyliss-st15e-i1733925181.html kupiłam w ub roku miałam okazję wypróbować też mini prostownice philipsa, ale u mnie sie nie sprawdziła, za mała i nieporęczna, w dodatku pomiedzy płytkę a obudowę dostawały się włosy i przy prostowaniu nie było to przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
anabel5454 Re: prostownica 04.08.11, 12:39 tez mam prostownicę babyliss i jest świetna nie pali włosów, po prostowaniu włosy są mięciutkie i nie zauważyłam u nich jakieś poważnych zniszczeń , jeśli chodzi o produkty do włosów to ja kupuje w sklepie kalamis bo tam mają duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
olila2 [...] 04.08.11, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaod-kuchni Re: prostownica 07.08.11, 20:18 Przepraszam , że dołaczę się do wątku , ale czy prostownica nie wysusza włosów i nie robi z nich tzw" siana" przymierzam się do zakupu , ale boję się efektu Jasia pastuszka azjaodkuchni.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: prostownica 07.08.11, 22:44 Ja mam prostownicę rowenty i jestem zadowolona. Mam dokładnie ten model alejka.pl/prostownica-rowenta-attitude-cf7150.html Też bałam się czy nie będę niszczyć włosów, ale póki co jest ok. Mam gęste włosy i zawsze miałam nieład na głowie a teraz po odkryciu prostownicy zupełnie inaczej się układają. Co ważne warto zwrócić uwagę czy prostownica ma fukcję jonizacji - zapobiega elektryzowaniu się Odpowiedz Link Zgłoś