Dodaj do ulubionych

jaka karuzelka?

11.05.04, 12:40
Mój 4-tyg. synek powoli zaczyna interesować się zabaweczkami (oczywiście na
swój sposób).Chcialabym mu kupić karuzelę do łóżeczka, tylko nie wiem jaką.
Czy z pozytywką, czy z pluszakami... Jaką mają/miały wasze maluchy i jaką
polecacie?
A jeśli jesteście z Wawy - to gdzie jest duży wybór tego typu zabaweczek?
Obserwuj wątek
    • maginda Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 15:04
      Przy zakupie zwróć koniecznie uwagę na melodyjkę: nasz synek dostał karuzelkę z
      pozytywką grającą walca, ale tak, że nie mogliśmy tego znieść i mąż odłączył
      muzyczkę.
      Maria
      • edytek1 Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 18:34
        Odradzam tą z melodyjką my naszej też nie mogliśmy znieść w końcu mechanizm się
        popsuł ku naszej radości. Jeśli Cię stać to zobacz karazulki tiny love są super
        i ładnie grają. Jeśli nie to polecam taką bez melodyjki a jak z pluszakami to
        to zkrótkim włoskie, bo maluchy lubią zjadać kudłaki.
    • ethomas Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 21:54
      a ja mam Tiny Love symfonia czy jakoś tam z pilotem. muzyczki piękne, zierzątka
      prześliczne i mały uwielbia te swoje "robale". Osobiście bardzo polecam.
    • beata963 Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 22:02
      JA RÓWNIEŻ POLECAM TINY LOVE . KARUZELKA MA TRZY UTWORY ( MOZART , BETHOVEN ,
      BACH) ORAZ SUPER MASKOTKI .NIESTETY CENA JEST DOŚĆ WYSOKA sad CZASAMI WIDZĘ NA
      ALLEGRO UŻYWANE W B.DOBRYM STANIE - WYDAJE MI SIĘ , ŻE LEPIEJ KUPIĆ TINY LOVE
      UŻYWANĄ ANIŻELI INNĄ NOWĄ .
      BEATA
      • ethomas Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 22:09
        jeszcze raz ja

popieram Beatę, ta karuzelka kosztuje ok.250zł. Ja się nabijałam z męża, że
        oszalał, bo łóżeczko kosztowało 280zł smile)), ale dziś po 4 m-cach musze (!!!!)
        po prostu muszę mu przyznać, że to był rewelacyjny zakup.
    • beata963 Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 22:07
      ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ : FIRMA TINY LOVE - KARUZELA SYMFONIA W RUCHU
      JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM
      BEATA
    • oliwkap Re: jaka karuzelka? 12.05.04, 22:12
      Moja córa nie zwraacła zbytnio uwagi na melodyjkę, ale zakochana do dziś jest w
      pluszkach fruwających nad jej głową. Jeden jest żółtym kurczakiem, drugi szarym
      zającem, i dwa ulubione: czarno-biale z czerwonymi noskami. Ma też 2 inne
      karuzele, plastikowe z grzechotkami i bajerami, ale nie lubi ich. Wniosek? Nie
      mają czerwonych nosków. Myślę, ze kontrastowe kolory najbardziej przyciagaja
      uwage malucha. Pozdrawiam!

Oto mój szkrab:
      foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=20870&zid=257421&r=1
      • szlapus1 Re: jaka karuzelka? 13.05.04, 10:35
        Ja teżpolecam tiny love nie musi być z pilotem ale fajne sa trzy melodie mój
        wojtuś ja uwielbia a do snu używam tylko pozytywki sa one w promocjii w
        niektórych sklepach dla dzieci za 159 zl na dizeń dziecka podobna cena w
        sklepach w necie np. tomi lub ezabawki w normalnych sklepach to ok 250 bez
        promocji polecam kasia
        • maminka1 do szlapus 13.05.04, 15:29
          Wielkie dzięki za info o sklepie ezabwaki!!! Ceny są naprawde korzystne i chyba
          się skuszę na "Symfonię" smile)
          • szlapus1 Re: do szlapus 14.05.04, 16:50
            warto jesze raz polecam cieszę sie ze mogłam pomóc
    • mama_majki Re: jaka karuzelka? 14.05.04, 17:31
      Ja polecam Tiny Love, ktora wlasnie sprzedaje, ale sluzyla nam swietnie dopoki
      Maja nie zaczela siadac i wstawac, czyli jakies 7 -7,5 miesiaca smile

Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003)
      • mama_majki Re: jaka karuzelka? 14.05.04, 17:32
        Jakbys chciala ja kupic, to jestem z Warszawy, moj e-mail ksica@nnk.art.pl. Do
        obejrzenia tutaj.
        www.allegro.pl/show_item.php?item=25360294
        Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003)
        • malwes Re: jaka karuzelka? 15.05.04, 09:50
          Ja też polecam Tiny Love - ja mam Symfonia-Morski Świat - z jedną melodyjką.
          Synek jest zachwycony - na początku mąż kupił Canpolu za 99zł - jeszcze tego
          samego dnia kazałam odwieźć z powrotem do sklepu - plastikowe mocowanie "na
          imadło" )czego ja absolutnie nie uznaję!!!) - wystarczy, że dziecko szarpnie i
          wszystko mu leci na głowę a w tym modelu wprawdzie "kółko" było piękne, z
          misiami, ale tak ciężkie, że niedostosowany, standardowy pałąk plastikowy aż
          się ugiął - nie trzeba czekać aż dziecko szarpnie - kilka obrotów i samo pęka.

Kupiłam Tiny Love i nie żałuję tych pieniążków - mam ich matę i kilka zabawek i
          uważam, że to rewelacyjna firma.
          Gosia
          • aneea Re: jaka karuzelka? 05.06.04, 18:21
            a ja jeszcze dodam, ze karuzela TL Morski Swiat jest w tej chwili w jednym ze
            sklepow internetowych w promocji i kosztuje tylko 90zl.
            Naprawde warto - jest rewelacyjna!
            • leigh4 Re: jaka karuzelka? 07.06.04, 22:58
              A w którym sklepie? Ja miałam canpolu z pozytywką i misiami z baldachimem -
              porażka. Niebezpieczne mocowanie, kolorki blade, muzyczka nie dość że
              denerwująca, to bardzo krótka, więc aby utrzymać zainteresowanie dziecka ,
              należało być blisko łóżeczka, aby nakręcić, gdy się skończy. Polecam karuzelkę
              z pilotem. Można ją w każdej chwili włączyć bez koniecznmości podchodzenia do
              łóżeczka i bez trudu wyłączyć nie czekając na koniec muzyczki. Każda inna to
              pieniążki wyrzucone w błoto. szkoda, że ja o tym wcześniej nie wiedziałam, ale
              cóż.. mądry polak po szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka