Dodaj do ulubionych

namiot plażowy

02.06.11, 09:19
Szukam lekkiego, łatwo rozkładającego się namiotu plażowego z filtrem przeciwsłonecznym. Możecie coś polecić? Ewentualnie doradzić na co zwrócić uwagę przy zakupie.
Obserwuj wątek
    • nastoletnia-mama Re: namiot plażowy 02.06.11, 09:42
      Ja widziałam takie w Auchan. Ale one nie były chyba z filtrem bo kosztowały ok 20-30 zł.
    • nastoletnia-mama Re: namiot plażowy 02.06.11, 09:45
      allegro.pl/parawan-namiot-plazowy-b1110-najtaniej-i1624057984.html
      Ja będę taki kupować.
      • em-k-a Re: namiot plażowy 02.06.11, 09:47
        identyczny, tylko niebiesko-czerwony kupiłam w Auchanie za 18.99, jakieś dwa-trzy tygodnie temu...
        • krasulas Re: namiot plażowy 02.06.11, 11:33
          łatwy w montażu to może i jest (choć potrafią się pourywać gumki łaczące poszczególne elementy stelaża)
          ale czasłochłonny bardzo!
          też takie miałam i wydałam
          mamy 3 sezon 2second z Decathlonu (1-2 m-ce wstecz był długi wątek na ich temat)
          cena oczywiście sporo wyższa, ale wykonanie nieporównywalne
          rozkładasz fakycznie w 2 sekundy, składania należy się nauczyć - proste
          nie bawisz się w skłądanie rurek, wkładnia itp...
          poza namiotem mogę polecić parasol (też zD.) z funkcją parawanu (również w straszym wątku)
          • asiakh Re: namiot plażowy 02.06.11, 15:12
            Mam taki jak w linku od kilku lat, sprawdza się bardzo dobrze. Jedyny mankament to kolor. Nie kupujcie nic żółtego bo wszystkie muszki z okolicy będą koło waswink
            • leesha Re: namiot plażowy 02.06.11, 21:37
              asiakh napisała:

> Mam taki jak w linku od kilku lat, sprawdza się bardzo dobrze. Jedyny mankament
              > to kolor. Nie kupujcie nic żółtego bo wszystkie muszki z okolicy będą koło was
              > wink

To wszystko prawdawink.
    • akusia77 Re: namiot plażowy 02.06.11, 22:26
      my mamy zwykły z Tesco za 15 zł. i się sprawdza. Na plaży dużo osób miało quechua allegro.pl/hit-samorozkladajacy-namiot-plazowy-quechua-xl-i1634012538.html
      Tani nie jest, ale wygląda na solidny i szybki w rozkładaniu
      • lupa_87 Re: namiot plażowy 03.06.11, 09:29
        Był niedawno wątek - dzięki niemu kupiłam
        www.decathlon.com.pl/PL/2-seconds-xl-0-zielony-68834267/
        Jest rewelacyjny wink
        • tygisek Re: namiot plażowy 03.06.11, 11:07
          polecam decathlon, tez mamy taki, niebieski, zeby muchy sie nie zlatywaly wink i bez zamkniecia, niestety, czego zaluje troche, no ale za to ten bez drzwi jest troszke tanszy!
    • barcys1 Re: namiot plażowy 03.06.11, 11:24
      Ja też polecam quechua budkę plażową. Kupiłam dzięki ostatniemu wątkowi o nim jaki był na tym forum i jestem bardzo zadowolona. Mam ten zamykany, niebieski.
      • krasulas Re: namiot plażowy 03.06.11, 12:38
        dokładnie o tym modelu pisałam
        ja mam zielony... nieco zlatująsmile (wersję z zamknięciem)
        i mam też parasol z parawanem doczepianym na rzepy (59zł, niektóre na % za 39zł) - nie używałam jeszcze... ale również kupiłam zielony (z brązem)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka