kornelka01 02.06.11, 09:19 Szukam lekkiego, łatwo rozkładającego się namiotu plażowego z filtrem przeciwsłonecznym. Możecie coś polecić? Ewentualnie doradzić na co zwrócić uwagę przy zakupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastoletnia-mama Re: namiot plażowy 02.06.11, 09:42 Ja widziałam takie w Auchan. Ale one nie były chyba z filtrem bo kosztowały ok 20-30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nastoletnia-mama Re: namiot plażowy 02.06.11, 09:45 allegro.pl/parawan-namiot-plazowy-b1110-najtaniej-i1624057984.html Ja będę taki kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
em-k-a Re: namiot plażowy 02.06.11, 09:47 identyczny, tylko niebiesko-czerwony kupiłam w Auchanie za 18.99, jakieś dwa-trzy tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: namiot plażowy 02.06.11, 11:33 łatwy w montażu to może i jest (choć potrafią się pourywać gumki łaczące poszczególne elementy stelaża) ale czasłochłonny bardzo! też takie miałam i wydałam mamy 3 sezon 2second z Decathlonu (1-2 m-ce wstecz był długi wątek na ich temat) cena oczywiście sporo wyższa, ale wykonanie nieporównywalne rozkładasz fakycznie w 2 sekundy, składania należy się nauczyć - proste nie bawisz się w skłądanie rurek, wkładnia itp... poza namiotem mogę polecić parasol (też zD.) z funkcją parawanu (również w straszym wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: namiot plażowy 02.06.11, 15:12 Mam taki jak w linku od kilku lat, sprawdza się bardzo dobrze. Jedyny mankament to kolor. Nie kupujcie nic żółtego bo wszystkie muszki z okolicy będą koło was Odpowiedz Link Zgłoś
leesha Re: namiot plażowy 02.06.11, 21:37 asiakh napisała: > Mam taki jak w linku od kilku lat, sprawdza się bardzo dobrze. Jedyny mankament > to kolor. Nie kupujcie nic żółtego bo wszystkie muszki z okolicy będą koło was > To wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: namiot plażowy 02.06.11, 22:26 my mamy zwykły z Tesco za 15 zł. i się sprawdza. Na plaży dużo osób miało quechua allegro.pl/hit-samorozkladajacy-namiot-plazowy-quechua-xl-i1634012538.html Tani nie jest, ale wygląda na solidny i szybki w rozkładaniu Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: namiot plażowy 03.06.11, 09:29 Był niedawno wątek - dzięki niemu kupiłam www.decathlon.com.pl/PL/2-seconds-xl-0-zielony-68834267/ Jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: namiot plażowy 03.06.11, 11:07 polecam decathlon, tez mamy taki, niebieski, zeby muchy sie nie zlatywaly i bez zamkniecia, niestety, czego zaluje troche, no ale za to ten bez drzwi jest troszke tanszy! Odpowiedz Link Zgłoś
barcys1 Re: namiot plażowy 03.06.11, 11:24 Ja też polecam quechua budkę plażową. Kupiłam dzięki ostatniemu wątkowi o nim jaki był na tym forum i jestem bardzo zadowolona. Mam ten zamykany, niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: namiot plażowy 03.06.11, 12:38 dokładnie o tym modelu pisałam ja mam zielony... nieco zlatują (wersję z zamknięciem) i mam też parasol z parawanem doczepianym na rzepy (59zł, niektóre na % za 39zł) - nie używałam jeszcze... ale również kupiłam zielony (z brązem) Odpowiedz Link Zgłoś