Dodaj do ulubionych

Czy warto kupic wozek Peg-Perego ??

12.05.04, 22:32
Witam,

Poradzcie czy warto kupic wozek Peg-Perego na stelazu z plastikowymi kolami
(jest ich 8)??

pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • monhann2 Re: Czy warto kupic wozek Peg-Perego ?? 13.05.04, 18:43
      Nie wiem jakie sa teraz te wozki, na pewno bardziej nowoczesne niz kilkanascie
      lat temu. Jedno jest pewne, jest to bardzo dobra firma, na tym wozku wychowal
      sie moj syn, a takze corka i ciagle jeszcze wozek wygladal przyzwoicie, kolka w
      porzadku tak, ze moglam go bez zenady sprzedac.
      • emonik Re: Czy warto kupic wozek Peg-Perego ?? 13.05.04, 19:55
        jezeli chodzi ci o spacerowke atlantico-na pewno warto!!!
        ja taka posiadam od miesiaca i coraz bardziej sie nia zachwycam, a jest to moj
        trzeci wozek! tym razem na pewno ostatni!
    • wwuuka Re: Czy warto kupic wozek Peg-Perego ?? 13.05.04, 22:00
      peg perego to z całą poewnością b. dobra marka ale pojawił się na rynku lepszy
      wózek mianowicie brytyjski maclaren zdecydowanie nr 1 na rynku nie tylko polskim
      powiem tylko tyle to w łaśnie w tej firmie wymyslono wózek typu parasolka
      sama go kupiłam ( maclaren tehno) i polecam go wszystkim - rewelacja
    • mary_ann Re: Czy warto kupic wozek Peg-Perego ?? 13.05.04, 22:57
      A jak długo ich używacie?

Ja kiedys szarpnęłam się na bardzo wówczas (7 lat temu) drogą spacerówkę Peg
      Perego Amico (w nadziei, że obsłuzy mi wszystkie planowane dziecismileJuż przy
      pierwszym dziecku bawełniane pokrycie przetarło się w paru miejscach "do
      mięsa", ze środka zacęło wyłazić wypełnienie, odpadły tez dwa błotniczki (w
      identycznym wózku kolezanki odpadły 3, zniszczenia tapicerki były zaś podobne).
      Sama konstrukcja wózka okazała się trwała, ale co z tego, skoro nowej tapicerki
      nie dało się kupić, a firma przestała produkować ten model (pokrycie od nowego
      oczywiście nie pasowało, jakżeby inaczejsmile

Dla mnie, jesli chodzi o trwałość, PP jest daleko w tyle np. za Bebe Confort.
      • monhann2 Re: Czy warto kupic wozek Peg-Perego ?? 14.05.04, 03:04
        Moje pokrycia nie byly bawelniane a nylonowe, nic sie nie porwalo ani nie
        przetarlo. Mialam jeszcze dodatkowo taki "spiworek" na zime i parasolke z tego
        samego materialu, nic sie nie zniszczylo, a moje dzieci nie nalezaly do
        aniolkow. Nie wiem, moze kiedys (kupilam ten wozek w 89 roku) robili trwalsze
        wozki?
    • szeherezada1 napisz na ZAKUPY 14.05.04, 07:48
    • mammiki Re: Czy warto kupic wozek Peg-Perego ?? 15.05.04, 09:43
      Kupiłam Peg Perego Venezia i jestem bardzo zadowolona! Kółka są OK! Najlepiej
      jeździ się gdy przednie są odblokowane a tylnie zablokowane. Ten model ma
      przekładaną rączke i dlatego zdecydowałam się na Venezia a nie na Atlanico.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka