pia_ 16.06.11, 10:16 Dzwoniłam, powiedziano mi, ze nie ma juz promocji 2 w cenie 1 na przecenione, ale jest nowa obniżka (nie wiem, czy na wszystkie działy, czy tylko na dziecięcy). Podjadę dzisiaj lub jutro to zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinas3 Re: Od dzisiaj nowa obniżka w KappAhl 16.06.11, 10:33 Jest 20 % na obniżkę z sms i kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: Od dzisiaj nowa obniżka w KappAhl 16.06.11, 10:40 łeee, rzeczywiście dzwoniłam i nie ma już tej promocji 2 za 1. A miałam dzisiaj jechać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Od dzisiaj nowa obniżka w KappAhl 16.06.11, 12:51 w moim sms jest napisane - "tylko dla ciebie dodatkowo 20% znizki na obnizke do 19/6" Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: Od dzisiaj nowa obniżka w KappAhl 16.06.11, 12:59 No patrz jak kłamią - mnie też napisali,że TYLKO DLA MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Szczecin 16.06.11, 13:49 Bylam dzisiaj od rana z nadzieja na 2za1 i sie mocno zawiodlam. Spotkalam tylko 3za1, ale nie bylo zupelnie z czego wybierac. Mowie oczywiscie o chlopakach bo na dziewczynkach wiecej. Wyszperalam raptem 2 bluzki. Nowych przecen nie bylo. Fajne niebieskie spodnie roll up byly ale za pelna cene. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rzeszów 16.06.11, 18:01 Zachęcona sms'em specjalnie DLA MNIE zajrzałam do sklepu. Nie wiem jakie były ceny w promocji 2 za 1, ale wyglada na to ze rzeczy maja kolejne metki - IMO ceny nizsze. Duzo rzeczy dla małych dziewczynek, np kupiłam legginsy stylizowane na jeansy za 28zł (tylko z Kappahla nie spadaja małej z tyłka). Starsza nie chciała jak zwykle nic mierzyc... kupiła tylko torbe i chusty wszystko po 12zł - ceny bardzo przyjazne. Sa tez przecenione czapki Kaaxs, mozna dopasowac jesli macie waiatrówki. Dla chłopców zauważyłam fajne tenisówki (z gumkami z boku) po 12zł. W sumie ceny korzystniejsze niz w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Rzeszów 16.06.11, 18:35 ja na starsze dziewczynki w kappahlu juz nawet ostatnio nie zaglądam, bolą mnie zęby jak widze co tam wisi na małych chłopców asortyment ok tylko prawie nic nie przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rzeszów 16.06.11, 21:24 > ja na starsze dziewczynki w kappahlu juz nawet ostatnio nie zaglądam, bolą mnie > zęby jak widze co tam wisi Dzisiaj miałam podobne odczucia ogladajac wieszak z białymi sukienkami i tunikami w stylu koronka na plecach, firanka jako falbanka i milion naszywek/swiecidełek... Moja chodzi tylko w rzeczach praktycznych, wiec ostatnio mało kupuje ciuchów w Kappahl, raczej akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Galeria Mokotów 16.06.11, 20:43 Byłam, promocja niby jest (weź3 płać za 2 na niektóre rzeczy, na inne obniżone ceny). Tego co chciałam (dziewczynka 134) nie było. Kupiłam jedną ładną białą sukienkę (były jeszcze takie same pomarańczowe, też ładne) a poza tym NIC. A chciałam piżamy, t-shirty, jakieś spodnie, krótkie spodenki... Może gdzie indziej w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś