Dodaj do ulubionych

Plecak dla 10 -latki

17.06.11, 12:04
Poszukuję... smile Nie Hanny Montany, nie pieski, kotki... Dobrze wyprofilowany, super byłby gdyby był w miarę lekki, ostatni topgal super, ale ta waga. Z tych które teraz są najbardziej podoba się córci Hama All Out czarny z kilkoma białymi motylkami z tym że obawiam się że może być on dla niej za duży (do 4 klasy) no i znowu - waga...
Może upatrzyłyście już coś ciekawego? smile
Obserwuj wątek
    • kuczynska78 Re: Plecak dla 10 -latki 17.06.11, 12:54
      Moja córka ma sportowy firmy Dakine, ale podobaja się nam również Jansporty.
      Do plecaków mozna dokupić kolorystycznie dobrane kosmetyczki, które służą za piórnik.
      Pozdrawiam
      Aga
      • iwek33 Re: Plecak dla 10 -latki 17.06.11, 15:03
        Hama zdecydowanie za duży. Ja kupiłam All-out dla gimnazjalisty.
    • koala0405 Re: Plecak dla 10 -latki 17.06.11, 15:32
      Ja w ubiegłym roku kupiłam córce do 4 klasy bardzo leciutki plecak dwukomorowy adidas /w czarno-białe ciapki/ z bocznymi siateczkami na napoje i miękkimi szelkami. Minął rok a plecak praktycznie nic się nie zniszczył. Zaletą jest, że jest bardzo leciutki, po założeniu nie wisi na pupie, no i wzór neutralny dla nastolatki. W większej komorze dzielonej na pół mieszczą się wszystkie książki i zeszyty, w drugiej troszkę węższej mieszczą się chusteczki, portfel, dwa piórniki i jest tam zamykana malutka kieszonka, w której moja córka przechowuje legitymację szkolną i komórkę. Nikt takiego plecaka w szkole nie ma. Ostatnio kupiłam córce płaszczyk softshelle w zebrę i wygląda bosko. Dodam, że napis adidas na plecaku wsród tych ciapek jest niezauważalny więc nie kusi potencjalnego złodzieja.
      Znalazłam na allegro:
      allegro.pl/plecak-adidas-super-cena-e42-579-i1636910805.html
      • ola25 Re: Plecak dla 10 -latki 20.06.11, 10:27
        smile koala0405
        bardzo mi się ten plecak adidasa spodobał, czy te ciapki to takie maziaje czy jakieś konkretne wzorki, bo w tym zdjęciu z all nie bardzo widać i czy plecki są usztywnione, bo np. gap junior śliczny, ale plecki mięciutkie i córcia nie chce z nim chodzić...
        • koala0405 Re: Plecak dla 10 -latki 20.06.11, 10:59
          Jak córka przyjdzie ze szkoły to dokładnie opiszę wzór. Plecki plecaka nie są sztywne ale jednak są lekko usztywniane. Natomiast szelki są bardzo mięciutkie i gdy córka ma koszulkę na cienkich ramiączkach to nie wrzynają jej się w ciało. Ogólnie przez to, że plecak nie jest twardą skorupą jest bardzo leciutki. Myślę, że waży około pół kilograma ale dzisiaj go zważę. Moja córka ma asymetrię ciała i od ukończenia 1 roku życia wymaga rehabiltacji ze względu na skrzywienie kręgosłupa i skrócenie lewej nogi, dlatego tak ważne dla mnie było aby plecak nie był ciężki. Wystarczy, że ksiązki sporo ważą. Jej plecak zapakowany do szkoły z jedzeniem i piciem w roku szkolnym ważył 4 kilogramy. Myślę, że to nie jest dużo.
        • koala0405 Re: Plecak dla 10 -latki 20.06.11, 11:12
          www.distance.com.pl/produkt/1458/Adidas-E42579.html
          • ola25 Re: Plecak dla 10 -latki 20.06.11, 11:50
            Dzięki! smile
            • koala0405 Re: Plecak dla 10 -latki 21.06.11, 07:31
              Pusty plecak waży niecałe 400 g

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka