Dodaj do ulubionych

factory Ursus

01.07.11, 12:00
czy ktoś był? warto jechać? szczególnie interesują mnie ciuszki dla małej w rozmiarze 92?, jak wogóle z ciuszkami dla dzieci w factory?
Obserwuj wątek
    • elmirkamamaani Re: factory Ursus 01.07.11, 12:22
      Best Plus to sklep z ubrankami dla dzieci, troszke jest ciuszkow w reserved troszke bielizy w calzedoni ale tak to w sumie nic ciekawego dla mam i tatusiow jest duzo fajnych okazji ja tam kupuje glownie mezowi i sobie ubrania i buty sportowe typu nike mozna juz kupic za 99 zł a sanadly byly po 89 .Dla corci sporadycznie cos upoluje a pracowalam tam kiedys w jednym ze sklepow i zawsze bylo dla dzieci .
      • elmirkamamaani Re: factory Ursus 01.07.11, 12:22
        umknlo mi jedno slowo ( zawsze bylo ma ciuszkow dla dzieci )
        • elmirkamamaani Re: factory Ursus 01.07.11, 12:23
          kurcze to chyba przez ta pogode zjadam litery ( mialam na mysli mało ) przepraszam za zamieszanie uncertain
    • stypkaa Re: factory Ursus 01.07.11, 12:33
      Tak jak poprzedniczka napisala jest tam dosłownie jeden sklep z ciuchami typowo dziecięcymi. Fakt, że już 2 razy udało mi się tam coś upolować w super cenie, ale ogólnie to specjalnie po ciuchy dla dzieci tam bym nie pojechała. Kupiłam przy okazji.
      • marianna_ch Re: factory Ursus 02.07.11, 15:31
        Jest jeszcze cocodrillo gdzie mozna ulopolowac fajne ciuszki w dobrej cenie
        Ostatnio kupiłam synkowi 5 par spodni za które zaplacialam niecałe 100zl
        Czasem coś się trafi w benettonie
        Jest outlet maraga kids i ecco czyli butki
        Besta plus miewa okazje ale ceny zwykle są wysokie - koszulka dla 3 latka za 70zl...
        • ursgmo Re: factory Ursus 02.07.11, 18:30
          Dziewczyny a jest jeszcze ten mały sklepik z butami dziecięcymi m in geoxa ?
          zawsze mieli bardzo dobre ceny na malutkie rozmiary
          • matka.zalozycielka Re: factory Ursus 04.07.11, 12:30
            ursgmo napisała:

> Dziewczyny a jest jeszcze ten mały sklepik z butami dziecięcymi m in geoxa ?
            > zawsze mieli bardzo dobre ceny na malutkie rozmiary

Maraga Kids - jest, jest, a jakże by inaczej...
        • dankadawid Re: factory Ursus 27.07.11, 13:59
          Czy ktoś orientuje się jaki jest asortyment w Coccodrillo z bieżącej kolekcji czy raczej ze starych? Czy obowiązują tam przeceny jak w innych sklepach stacjonarnych?
          • kkk_k Re: factory Ursus 27.07.11, 19:01
            nie ma już sklepu geoxa... tego strikte geoxa...

ostatnio trafilam na super ceny w benetonie i było właśnie sporo ciuszków dla dziewczynek... niestety nie interesowały mnie rozmiary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka