Dodaj do ulubionych

wyprzedaż

05.07.11, 20:41
Cześć dziewczyny jeszcze nie jeździłam po sklepach i powiem że za bardzo też mi się nie chce ale nie chciała bym przegapić tegorocznych wyprzedaży letnich dla dzieci. Mam 1,5 roczną córeczkę i chciała bym ją zaopatrzyć na przyszły rok, doradźcie mi czy to już pora czy na te większe mam jeszcze poczekać i w jaki miejsca uderzyć. Myślałam że tak koło września będzie najlepiej a nie teraz gdy się jeszcze porządnie lato nie zaczęło ale z waszych tematów widać że już się coś dzieję. Będę wdzięczna za info smile
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: wyprzedaż 05.07.11, 21:20
      We wrzesniu nie będzie wyprzedaży. Jedż teraz, największe przeceny pod koniec lipca, ale moze juz nic nie być fajnego.
      • elmirkamamaani Re: wyprzedaż 05.07.11, 22:17
        Szczerze to juz teraz jest przyslowiowa bryndza ja jezdze od 2 tygdni zeby obkupic corcie w to co nam jeszcze brakuje na przyszly rok potem dopiero zima bede dalej uzupelniac garderobe.
        To z czego wyrosnie sprzedaje jesienia z zimy poprzedniej a w marcu z wiosna lata i wszystko mi ladnie sie sprzedaje wiec jak nakupuje za duzo to bolu nie mam i tak sprzedam smile
        Moja ma teraz 2,5 roku szfa peka w szwach ale cos jak ma sie ksiezniczke to ja mozna puki co stoic potem sie juz nie da tak ławo smile
        • malwina79 Re: wyprzedaż 05.07.11, 22:30
          Wrzesień to już musztarda po obiedzie, rzekłabym nawet, że koniec lipca to już za późno. Ja zaczęłam sezon polowań ok 2 tyg temu. Teraz jak wchodzę do sklepów to już za bardzo nic nie ma. Bardzo mocno przebrana rozmiarówka i zostały same niezbyt ciekawe rzeczy. Więc jeżeli chcesz pojechać z myślą "może uda mi się coś upolować" to ok, ale obkupić dziecko na przyszłe lato już nie za bardzo, chyba, że w nową kolekcję, w której też jeszcze występują letnie rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka