sylaluk1 Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 15.07.11, 23:34 Tak, od 8 rano on line dla wszystkich (od czwartku byla dla VIP) a od 5 rano w sklepach stacjonarnych, zamierzam sie wybrac tylko nie wiem czy wstane po 4.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaja_24 Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 09:10 Czy wyprzedaż dziala też na polskich stronach Nexta czy tyko na angielskiej? Nie mozna zamówić nic z wyprzedaży do Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 09:21 No i co z tego,że rusza ? W sklepach stacjonarnych są dzikie tłumy, a on-line wszystko wygrabione przez vipy, jak nie masz vipa to możesz zapomnieć żeby coś kupić, no chyba,że interesują cię ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 09:41 a moze mnie któras z was oświecić, co w tej kolekcji jest ochłapem a co warte kupna? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 10:25 Wejdź na stronę wyprzedażową to sama będziesz widziała o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 11:00 verika napisała: > No i co z tego,że rusza ? W sklepach stacjonarnych są dzikie tłumy, a on-line w > szystko wygrabione przez vipy, jak nie masz vipa to możesz zapomnieć żeby coś k > upić, no chyba,że interesują cię ochłapy. No i dlaczego się tak rzucasz od rana? Może ktoś skorzysta bo spodoba mu się coś z tych ochłapów? To już info dać nie można? A status vipa mam i już skorzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 11:21 Gratuluję statusu VIPA! Taka informacja nieczemu nie służy, wyprzedaż nie od "jutra rusza" tylko ruszyła od czwartku i dziś już mało co zostało, pozatym co nam z takiej wyprzedaży jak nie dla psa kiełbasa i i tak wysyłki do PL ona nie obowiązuje, a ci co mieszkają w UK doskonale się orientują w wyprzedażach więc też im "psu na buty" takie info. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 11:28 verika napisała: > Gratuluję statusu VIPA! Taka informacja nieczemu nie służy, wyprzedaż nie od "j > utra rusza" tylko ruszyła od czwartku i dziś już mało co zostało, pozatym co na > m z takiej wyprzedaży jak nie dla psa kiełbasa i i tak wysyłki do PL ona nie ob > owiązuje, a ci co mieszkają w UK doskonale się orientują w wyprzedażach więc te > ż im "psu na buty" takie info. Naprawdę tak Cię to frustruje, że nie możesz skorzystać z wyprzedaży next, żeby się wyżywać w inetrnecie? Nie pasuje Ci ten post? NIE WCHODŹ I NIE CZYTAJ!!!!!!! Wyżyj się na kimś w domu, a nie bogu ducha winnych w necie! Kończę dyskusję z Tobą, jeśli będziesz miała do powiedzenia coś w temacie NEXT to zapraszam, jeśli chcesz się wyżyć to spadaj trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 16.07.11, 12:52 Wyprzedaz dla vipow zaczela sie od srody(pierwszy slot od 18-23).Nakupilam dosc duzo w srode,ale dzis mimo,ze prawie wszystko wykupione,dokupilam dwie rzeczy dla siebieDo sklepu sie nie wybieram,bo to co mnie interesowalo kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
verika malwina79 16.07.11, 13:39 no żal mi ciebie, poprostu żal... Nie dość,że z wątkiem o wyprzedaży "wypaliłaś", bo wszyscy już o tym wiedzieli co najmniej tydzień wcześniej, to jeszcze twoje teksty są poprostu poniżej poziomu pana spod budki z piwem, spadaj sama dalej pisać o informacjach o których wszyscy wiedzą ty marny pseudo vipie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka verika 16.07.11, 14:17 Wiesz co a mi zal ciebie, dziewczyna poinformowala - chciala dobrze, nie wszyscy o tym wiedzieli i dla kogos mogla to byc istotna informacja. Co z tego, ze w Polsce nie mozna skorzystac z wyprzedazy, wiele osob ma rodzine lub znajomych w UK i moga zrobic zakupy dzieki nim. Zreszta to forum jest wlasnie od tego. Oj zazdroscisz, ze vipem nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: verika 16.07.11, 14:41 a co jest takiego w sklepie Next, że wszyscy oszaleli? pytam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: Jutro rusza wyprzedaż w Next 17.07.11, 22:43 Bylam o 5 w sklepie stacjonarnym, obkupilam syna w spodnie dresowe, koszulki, bluzki z dlugim rekawem, kurtke i jeansy.Było naprawde mnostwo towaru........mimo sporej ilosci ludzi kupilam praktycznie wszystko co chcialam.Przed wejsciem na dzial meski czekalo przed 5 zaledwie ....6 facetow wiec mozna bylo spokojnie poszperac. Odpowiedz Link Zgłoś