Dodaj do ulubionych

pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz

21.07.11, 15:10
witam dziewczyny, mam problem przed chwila rozwaliła mi sie gondola, była używana i chyba sie zużyła , miała 10 lat. dziecie ma 4, 5 miesiąca. musze leciec do sklepu i szybko kupić jakiś wózek , pewnie już jakąś spacerówke , chyba będe mogła już ją przełożyć.?błagam podpowiedzcie mi jaka mam kupić ,tak do 500 zł, coś sprawdzonego i dobrego.prosze o szybka odpowiedz bo jestem z dzidzia uziemiona i siedzimy w domu.z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • asiula1306 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 21.07.11, 16:12
      na każdym forum będą ci odradzać ale ja polecam coneco traper, też przełożyłam do niego corkę jak miała 4 miesiące, służy nam już ponad dwa lata i złego słowa nie mogę na niego powiedzieć, kosztuje niecałe 400 zł, ma też okrycie na nożki
      https://www.marketbobasa.pl/upload/traperzielony.jpeg
      • truscaveczka Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 21.07.11, 18:01
        Asiula, n ie mów za innych. Każda spacerówka rozkładana na płasko jest ok, ja mam Babydream/Babydesign Pony.
        • asiula1306 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 22.07.11, 21:11
          nie mowie za innych, swego czasu sporo podczytywałam fora wozkowe gdzie coneco opisywane sa jako najgorszy szajs
        • mama_kotula Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 23.07.11, 18:30
          truscaveczka napisała:
          > Asiula, n ie mów za innych. Każda spacerówka rozkładana na płasko jest ok, ja m
          > am Babydream/Babydesign Pony.

Trusiu, to jest ten co ja go od ciebie ten teges, czy nie?
          • mama_kotula A nie, ok 23.07.11, 18:31
            Już doczytałam, że to spacerówka jeno.
            • kacprula Re: A nie, ok 25.07.11, 12:25
              dziekuje , juz wszystko przejrzałam , nap rewno coś wybiore z waszych propozycji
    • mojmikuniu Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 21.07.11, 18:13
      Polecam Delti DOT. Jak dla mnie rewelacja, spacerówka bardzo zwrotna, leciutko się prowadzi oczywiście rozkładana na płasko i jej wielka zaleta bardzo duża buda z możliwością dodatkowego jej rozpięcia tak, że praktycznie zakrywa całe dziecko. Cena około 400zł. Ja polecamsmile
    • dadema Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 21.07.11, 20:49
      coneco saturn jest super, mamy ją od 3 lat, a zaczęliśmy używać jak mała miała 5 m- cy, kosztuje ok. 400zł
      • lafiorka2 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 21.07.11, 21:42
        Oj takich wózków jest sporo.Popatrz tylko na allegro czy na tablicy.Na pewno coś znajdziesz dla siebie.
        Ja miałam:
        www.bangla.pl/wozki/spacerowki/baby-design-baby-dreams-wozek-sprint-p365.htm
        www.bangla.pl/wozki/gleboko-spacerowe/baby-smile-wozek-twister-p1346.htm
        Te na bank kupisz do 400zł.
    • neftis83 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 21.07.11, 22:28
      Z czystym sumieniem polecam Coneco Camaro
      https://dino.sklep.pl/nowy/images/wozki_parasolki/camaro_d.jpg
      Mam i jestem bardzo zadowolona, jest wyjątkowo przestronna, a składa się do małych rozmiarów, lekka, zwrotna, małej jest w niej wygodnie.
    • artsanigusto Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 22.07.11, 22:52
      espiro metro, rozkłada się na plasko, jest sztywne i możesz dowolnie regulować wysokośc. Mam polecam
    • lidek0 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 23.07.11, 13:14
      Nie polecam wózków na małych kołach, wystarczy nierówny chodnik czy śnieg zimą i ciężko się go prowadzi,. Duże pomowane koła to jest to. Rozumiem., że masz określony budźet więc Mutsy nie proponuję ale może to allegro.pl/spacerowka-wielofunkcyjna-hit-2011r-mikrus-i1731835709.html już ma większe koła alu allegro.pl/zagma-sport-super-spacerowka-gratisy-i1726458157.html a ten allegro.pl/mutsy-urban-rider-team-green-spacerowka-oslona-i1722153264.html podoba mi sięnajbardziej właśnie ze względu na koła
      • angela10086 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 23.07.11, 16:37
        ja mam taki i bardzo bardzo polecam, jakbym mila drugi raz kupowac spacerowke to bym kupila taka sama, ma rozkladanie opracie na leząco.
        allegro.pl/2011-sprint-baby-design-folia-wys-0zl-oslonka-i1716182971.html
        • lidek0 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 24.07.11, 09:13
          Ja akurat nie kupiłabym wózka na tak małych kołach, na śnieg czy nawet nierówny chodnik średnio się sprawdza /testowałam/, o niebo lepiej prowadzi się wózek na dużych pompowanych kołach allegro.pl/bebecar-raider-at-oraz-nosidelko-fotelik-sam-i1701065806.html ja miałam taki i nie zamieniłabym go na żaden, no chyba, że na mutsy dino.sklep.pl/nowy/mutsy-urban-rider-c-154_262.html?gclid=CJ_v6uW2maoCFVAv3wodhCrhyw , kosztuje trochę ale warto zainwestować / w końcu można teżkupić używany/
          • angela10086 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 24.07.11, 11:23
            ale z o czym tym mowisz ten wozek ma bardzo duze kola, super sie prowadzi nawet w zimie. Wiem co mowie woze w nim drugie dziecko, gdyby mi sie teraz rozpadł, kupilabym taki sam identycznysmile
            • lidek0 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 25.07.11, 13:13
              W porównaniu z Mutsy sa jednak małe, nie wiem czy miałaś okazję testować wózki na kołach takich jak Mutsy, wtedy wiedziałabyś o czym piszę.
              • justii23 Re: pilna sprawa ze spacerówką-błagam o odpowiedz 03.09.11, 22:11
                my używamy delti dot i póki co nie narzekamy, wygoda, obudowana, łatwo sie składa rozkłada i w miarę lekka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka