glory77 21.07.11, 16:25 jak się sprawdziły u Was? Czy są ciepłe i nie przemakają? Czy na średniej tęgości nogę będą ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 21.07.11, 17:40 Nie miałysmy takich, ale ogladałam je w sklepie. Moim zdaniem są lekko ocieplone i nie nadają sie na duże mrozy. Przemakać nie powinny, szczególnie jeśli mają goretex 9a pewnie mają). Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 21.07.11, 19:10 agni, a jaki model polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 21.07.11, 19:19 Do rozmiaru 30 baaardzo fajne są Snowride. Powyżej 30 uzywałyśmy Winter Queen na rzepy - tez nie są takie bardzo ocieplane. Na te zime kupiłam juz corce takie wysokie Winter Queen sznurowane z przodu i na zamek z boku - wizualnie bardzo mi sie podobają, ale czy sie sprawdzą, to sie dopiero okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 22.07.11, 17:47 potrzebuję r. 32 lub 33. Czy wszystkie modele Winter Queen mają takie same ocieplenie? Rozumiem, że jest inne niż w Imagine? I jakie jest w przypadku Imagine 1? Przepraszam, że tak podpytuję, ale nie mam możliwości obejrzenia tych butów na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 22.07.11, 20:33 glory77 napisała: > potrzebuję r. 32 lub 33. > Czy wszystkie modele Winter Queen mają takie same ocieplenie? Oj, tego to nie wiem. Ja kupiłam córce na zimę te i wydaje mi się, że powinny byc wystarczająco ciepłe: www.outletstore.pl/ecco/72077256119/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 14:17 dzięki za info. Kozaków jeszcze nie kupiłam, każda opinia się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 14:24 rozważam jeszcze ten model. Nie mam możliwości zmierzenia. Czy Wasze dzieci nie miały problemów z zakładaniem ich? I czy dobrze nóżkę trzymają? Ciepłe są? Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 15:04 Ja również kupiłam takie kozaki dla córci jak agni, ale na wyprzedażach zimowych, są b.fajne i wyglądają na ciepłe. Nie zdecydowałam się na kozaki wsuwane, nie wyobrażam sobie jak córcia miałaby je założyć na jeansy. Polecam jeszcze poniższe, sprawdziły się w czasie ostatniej zimy, lekkie i ciepłe: outletstore.pl/images/ECCO_7294253960_5431b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 17:13 córka ma własnie takie czarne i jak dla nas są rewelacyjne. Pasują zarówno do spodni jak i spódniczki. Nie ma najmniejszego problemu z wciąganiem butów. Zima jak był wiekszy śnieg też się super sprawdziły. Córka była bardzo zadowolona bo mogła wchodzić w głęboki śnieg i nie leciało nic do buta. Teraz moda na rurki wiec spodnie miała w kozakach, zresztą super też wyglądaja z leginsami a jak miałą szersze spodnie to nakładała na kozaki. Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 18:04 dzięki, dziewczyny za opinie. A jak z rozmiarówką? Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 19:10 jeśli chcesz kupić w Maradze bo tam najlepsze ceny na buty zimowe to zadzwoń i poproś o dokładne zmierzenie wkładki rozmiaru ,który cię interesuję. Pan który tam jest na pewno ci zmierzy. te kozaki o których pisałam mają tam w rewelacyjnej cenie 164,50zł. Aha najlepiej zrób to w tym tygodniu, bo później maja urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
glory77 Re: kozaki ecco - proszę o opinie 27.07.11, 19:43 Właśnie się na nie czaję. Córka ma teraz stópkę 19,5cm. Kupię chyba w rozmiarze 33 (21cm - rozumiem, że to długość wkładki, a nie stopy?). Nie kupowałam wcześniej kozaków latem - myślicie, że trafię z rozmiarem? Kupując teraz jaki bierzecie zapas? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do agni71 prośba 28.07.11, 12:35 Zastanawiam się nad zakupem tych WQ na rzepy dla mojej córki - proszę Cię o podpowiedź odnośnie rozmiaru. Córka ma stopę ok. 21 cm i waham się czy brać 34 czy 35. Czy rozmiarówka tego modelu jest standardowa bo według opisu na stronie rozm. 34 ma aż 22,6 cm i byłyby ok chyba, że to co piszą nie jest prawdą. Jaki rozmiar użytkowałyście? Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do agni71 prośba 28.07.11, 13:07 Dopiero będziemy uzytkowac tej zimy - mam nadzieję, ze trafiłam z rozmiarem. Mamy r. 34 - wkładka ma 22,5 cm, ale mierzona cała. Do końca zagiecia to 22 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do agni71 prośba 28.07.11, 13:47 Dzięki - chyba też wezmę 34. A jaki macie kolor? Niby czarne bardziej uniwersalne ale córka poprzednie Snowdropy miała czarne więc kuszą mnie teraz fioletowe... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do agni71 prośba 28.07.11, 14:48 Nam w sumie tez bardziej pasowałby inny kolor, ale buty kupowalam pierwsze i wzięłam czarne, bo strasznie mi sie podobały (córce też). A w zeszłym roku miala inny kolor, wiec nie będzie tak nudno. Tylko czy my piszemy o tym samym modelu? Bo te nasze chyba tylko w czerni i brązie były? tu czarne: Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do agni71 prośba 28.07.11, 14:58 Nie Mi chodzi o model na rzepy, o którym pisałaś w początkowym poście, że mieliście Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do agni71 prośba 28.07.11, 15:12 No to sie dogadałysmy W dodatku ja pomylilam modele i te powyzej r. 30, ktore miałysmy to byl starszy model Snowdrop, podobny do Winter Queen (WQ chyba go zastapił), ale jednak nie dokładnie to samo. Oczywiście podane przeze mnie wymiary wkładki dotyczą pokazanego przeze mnie modelu sznurowanego. Odpowiedz Link Zgłoś